WhatsApp va avea o Functie noua a Facebook

WhatsApp va avea implementata o functie care s-a dovedit a fi foarte populara in cadrul aplicatiei Facebook, ea urmand a fi disponibila in viitor.

WhatsApp, cea mai populara retea de mesagerie text de pe planeta, urmeaza sa aiba integrata o functie care s-a dovedit a fi foarte populara in cadrul retelei de socializare Facebook. Schimbarea a fost confirmata de catre cei care testeaza aplicatia WhatsApp in versiune beta in momentul de fata, ea urmand a fi disponibila in versiunea publica dupa ce toate testele vor confirma faptul ca lansarea poate fi facuta fara probleme.

WhatsApp va avea o functie care va permite setarea de statusuri colorate, mai exact care au un fundal color, precum in imaginea de mai jos. Cei de la Facebook au implementat aceasta modificare pentru reteaua de socializare cu foarte mult timp in urma, iar acum a venit timpul ca si utilizatorii WhatsApp sa se poata bucura de ceva similar, modificat totusi pentru aplicatia de mesagerie text.

WhatsApp si Facebook vor ca utilizatorii sa foloseasca mai des functia de status din aplicatie, asa ca integrarea aceste functii are exact aceasta menire. Se pare ca lumea nu acorda chiar atat de multa importanta acestei functii, asa ca WhatsApp ramane cu un grad de utilizare mai mic decat de obicei, deci compania face schimbarea intr-o tentativa de a depasi numarul de 1.3 miliarde de utilizatori activi lunar.

WhatsApp va avea o functie noua a Facebook

whatsapp functie facebook

WhatsApp folosire acestei noi functii din meniul prin care putem seta statusuri, butonul pentru scrierea acestora afisand-o automat in versiunea beta. Schimbarea aceasta este afisata doar pentru unii dintre utilizatorii care testeaza versiunea beta a aplicatiei WhatsApp pentru Android, insa totul ar putea fi extins inclusiv la iOS inainte ca functia sa fie lansata oficial pentru intreaga lume, probabil in urmatoarele saptamani.

WhatsApp permite nu doar aplicarea de fundaluri colorate pentru aceste statusuri, ci si adaugarea de caractere emoji, asa ca putem personaliza totul asa cum dorim. Dupa alegerea culorii dorite si introducerea textelor sau a caracterelor emoji, utilizatorii pot publica respectivul status pe WhatsApp, iar prietenii il vor vedea imediat, inclusiv in interfata colorata, daca au o versiune beta a aplicatiei instalata.

WhatsApp adauga in mod constant functii noi pentru aplicatiile sale, iar acestea apar intotdeauna intai in versiunile beta pentru Android si iOS. Dupa cateva luni de testare functiile sunt lansate si pentru utilizatorii obisnuiti, dar niciodata nu se stie sigur despre ce perioada de testare va fi vor inaintea integrarii unei anumite functii pentru utilizatori, asa ca, din pacate, nu stim nici acum cat va dura pentru WhatsApp.