WhatsApp – cum Trimiti Poze Multiple pe iPhone

WhatsApp pentru iPhone si Android va avea o noua functie care va permite partajarea rapida a unui numar mai mare de poze intr-un singur mesaj.

WhatsApp pentru iPhone si Android urmeaza sa ne ofere o noua functie grozava in viitorul apropiat, aceasta urmand a permite incarcarea de poze multiple pentru a le trimite in conversatii. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua interfata pentru selectia de poze multiple din biblioteca foto/video a iDevice-urilor noastre, functia fiind ceruta de mult timp de catre extrem de multi utilizatori ai platformei.

WhatsApp permite in momentul de fata incarcarea unei singure poze o data pentru a o trimite persoanelor cu care purtam conversatii de pe iPhone sau Android. Acest sistem nu este chiar atat de iubit de catre utilizatori si asta pentru ca nu este chiar atat de intuitiv, insa se pare ca WhatsApp este constienta de acest lucru si intentioneaza sa simplifice metoda de partajare a poselor din smartphone-urile noastre.

WhatsApp are aceasta functie implementata deocamdata doar in versiunea pentru Android a aplicatiei sale, asa ca vorbim despre ceva ce urmeaza sa ajunga in viitor si in iPhone. Interfata de mai jos este a aplicatiei WhatsApp pentru Android si puteti observa ca multiple poze pot fi selectate pentru trimitere, totul facandu-se automat, sa cum este si normal, fara a mai accesa de multiple ori interfata de partajare a pozelor si clipurilor video.

WhatsApp permite incarcarea de poze multiple

WhatsApp are multiple versiuni beta pentru iPhone si Android testate in momentul de fata cu foarte multe functii pregatite, aceasta fiind una dintre cele mai interesante. WhatsApp va avea o interfata diferita pentru terminalele iPhone deoarece sistemul de operare este diferit si metoda de afisare a continutului multimedia din biblioteca foto/video este diferita, asa ca e normal sa fie unele diferente.

WhatsApp mai are alte functii grozave in testare in momentul de fata, una dintre ele permitand retragerea mesajelor trimise de catre noi pentru diversi prieteni. Aceasta functie este in testare la WhatsApp de cateva luni bune de zile, insa urmeaza sa fie lansata in perioada imediat urmatoare, ea fiind inclusa si in WhatsApp Web, deci este foarte clar ca nu va dura mult pana cand o vom avea disponibila.

WhatsApp a anuntat saptamana aceasta ca are peste 1.3 miliarde de utilizatori activi lunar si 1 miliard activi zilnic, deci este cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta. WhatsApp intentioneaza sa ramana in atentia noastra si in viitor, asa ca de aceea lucreaza la implementarea acestor functii interesante, deci ne putem astepta la si mai multe surprize in perioada urmatoare de la compania americana.

WhatsApp Poze Multiple