Apple – Divizia care face mai Multi Bani ca Facebook

Apple are o divizie prea putin cunoscuta lumii intregi, care totusi genereaza mai multi bani anual decat compania Facebook, iar aceasta este o realizare imensa. Apple este una dintre cele mai mari companii de pe planeta, iar Facebook detine cea mai mare retea de socializare de pe planeta, insa veniturile sale anuale nu sunt la fel de mari precum divizia de servicii pe care a creat-o compania Apple pentru diverse produse.

Apple include in aceasta divizie de servicii diversele venituri generate de catre iTunes Store, iCloud, Apple Music, Apple Pay, Apple Care si App Store, vasta majoritate fiind servicii online. Divizia de servicii a celor de la Apple a generatin 2016 venituri de 27,804 miliarde de dolari, in compartie cu Facebook care a generat venituri de 27,638 miliarde de dolari, diferenta fiind mica, insa existenta indiferent de situatie.

Apple – Divizia care face mai Multi Bani ca Facebook

Apple are o divizie de servicii care intra in categoria celor mai mari 100 de companii americane, fiind aproape in incasari cu Time Warner, un foarte mare trust media din SUA. Ceea ce reuseste compania Apple sa genereze prin divizia sa de servicii este absolut impresionant, iar facebook mai are foarte multe de facut pana sa poata intrece compania americana, mai ales ca incasarile aceste divizii trec de la un trimestru fiscal la altul.

Apple nu s-a laudat pana acum ca divizia sa de servicii genereaza incasari mai mari decat cele ale Facebook si nici nu stim ce profit face aceasta, insa comparatia este interesanta. Divizia de servicii a companiei Apple a generat in 2016 doar 11% din incasarile totale ale celor din Cupertino, dar asta este normal, avand in vedere profilul produselor care sunt oferite prin intermediul sau.

Apple Divizia Multi Bani Facebook

10 COMENTARII

  1. Pentru noi astia care mentinem o parere echidistanta si fani in acelasi timp este doar un sentiment ca isi face treaba cat de cat ok si ca o duce bine. Pemtru cei ca tine(srb) spalati pe creier din lipsa de activitate neironala e un motiv de extaz. Presupun ca daca tim si-ar da pantalonii jos l-ai pupa un pic.

  2. doar un om pe nume gabriel ar putea avea idei precum pantalonii jos….probabil prea multe informatii pt noi, eu zic sa pastrezi totul intim

  3. Ma @srb sincer !!! Tu realizezi ce debitezi !? Eu i-ti inteleg dereglarea care o ai si multi se pare ca o fac, dar uneoti zivi ca bei 2L de ulei de motor pe zi… trist