iPhone 8 – Face ID si doua Functii Grozave

iPhone 8 va avea o functie grozava pentru Face ID, aceasta permitand deblocarea cand telefonul este pe masa, blocarea automata fiind deasemenea oferita.

iPhone 8 are noi functii descoperite in sistemul de operare al HomePod, iar astazi vorbim despre una care are legatura cu Face ID, sistemul de recunoastere faciala. Compania Apple foloseste numele de cod Pearl pentru Face ID in interiorul sistemului de operare al HomePod, iar mai jos puteti vedea ce fel de functii pregatesc cei din Cupertino pentru iPhone 8 incepand cu iOS 11 si toamna acestui an.

iPhone 8 urmeaza sa permita folosirea Face ID chiar si in momentul in care este plasat pe o suprafata plata, lucru pe care mai nimeni nu il astepta. Touch ID functioneaza in acest mod pe actualele terminale iPhone, insa Face ID este gandit totusi usor diferit, asa ca nu toata lumea se astepta ca Apple sa gandeasca sistemul pentru a permite deblocarea prin scanarea fetei in timp ce iPhone 8 se afla pe o masa.

iPhone 8 are aceasta functie catalogata de catre compania Apple ca una de accesibilitate, deci probabil este privita ca una pentru persoanele cu diverse deficiente. In ciuda acestui lucru, aceasta functie a Face ID pentru iPhone 8 se va aplica pentru toate persoanele care vor folosi noul smartphone si cu siguranta se va dovedi a fi foarte utila pentru un numar mare de persoane.

iPhone 8 Face ID Functie Grozava 1

iPhone 8 – Face ID are confirmate doua noi functii grozave

iPhone 8 a avut aceasta functie pentru Face ID anuntata acum cateva luni de catre surse apropiate companiei Apple, asa ca ea nu este o surpriza totala. Face ID a fost gandita de la bun inceput de catre Apple pentru a functiona chiar si cand iPhone 8 este plasat pe o masa cu ecranul in sus, asa ca ideea din spatele recunoasterii faciale este de a fi cat se poate de utila in orice fel de conditii.

iPhone 8 va permite folosirea Face ID inclusiv cu aplicatiile terte, deci nu va fi diferit fata de Touch ID din acest punct de vedere, dar asta era de asteptat. In final, Face ID din iPhone 8 va avea inclusiv o functie care va bloca automat dispozitivul si se speculeaza ca ea ar urma sa permita securizarea terminalelor cand o fata necunoscuta este identificata de catre camera ca ne foloseste terminalul, ea fiind extrem de utila.

iPhone 8 Face ID Functie Grozava

iPhone 8 ar putea oferi Face ID ca si inlocuitor pentru Touch ID incepand de anul acesta, iar asta pentru ca Apple nu ar fi reusit sa implementeze un cititor de amprente sub ecran. Desigur ca nimeni nu are o confirmare 100% sigura pentru asta, insa toate informatiile de pana acum par sa sugereze fara dubiu aceasta schimbare, asa ca ar fi bine sa va pregatiti pentru ea inca de pe acum.

4 COMENTARII

  1. Vaaai cati bani ne scoapte apple din buzunar in perioada urmatoare ??. Iph8, apple watch 3, apple tv 5 …si nu numai ..la anul sar actiunile in tavan dupa ce vor anunta rezultate financiare