Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – Cifra de “Vanzari” Anuntata

Samsung Galaxy S8 – Cifra de “Vanzari” Anuntata

Samsung Galaxy S8 are o cifra de "vanzari" anuntata astazi ca o estimare a succesului pe care compania coreana l-a avut cu produsul sau.

Samsung Galaxy S8 are astazi anuntata cifra de “vanzari” estimata pentru ultimele luni, compania Strategy Analytics parand sa fie sigura ca terminalul a avut succes. Vorbim aici despre cel mai probabil vanzari ale Samsung Galaxy S8, sau poate doar livrari catre parteneri, modul de exprimare sugerand faptul ca ar fi vorba despre cea din urma situatie, caz in care vanzarile reale ar fi mult mai mici.

Samsung Galaxy S8 ar fi generat “vanzari” de aproximativ 20 de milioane de unitati din 21 aprilie si pana in prezent, cele 3 luni si jumatate parand sa fi fost pline de bani pentru Samsung. Compania Samsung a anuntat la un moment dat ca a vandut peste 10 milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8, insa de atunci nu s-a mai laudat cu ceva, semn ca e posibil ca cifra reala de vanzari sa nu fi atins acest prag.

Samsung Galaxy S8 este prezentat astazi cu o cifra de unitati livrate catre parteneri care ar fi depasit 20 de milioane de unitait, insa vanzarile reale sunt un mister, ca de obicei. Mai mult decat atat, cifrele vin de la o companie care analizeaza piata globala a smartphone, deci doar estimeaza vanzarile terminalelor, fara a vea cifre exacte privind vanzarile Samsung Galaxy S8, sau a altor smartphone-uri.

Samsung Galaxy S8 – cifra de “vanzari” anuntata

Samsung Galaxy S8 are vanzari cu 15% mai mari decat cele ale Samsung Galaxy S7 conform companiei Samsung, deci stim ca este mai popular decat vechile modele. Desigur ca nici anul trecut Samsung nu a oferit cifre privind vanzarile produselor sale, asa ca nici acum cu Samsung Galaxy S8 nu aflam prea multe, asa ca nu stim exact cel fel de vanzari a generat in realitate smartphone-ui, livrarile catre parteneri nefiind un indicator serios.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat pentru a concura cu iPhone 7 pe pietele globale, insa nu a generat nici pe departe vanzari la fel de mari precum produsul Apple. Stim ca seria iPhone 7 a generat vanzari de peste 11 milioane de unitati doar in weekend-ul lansarii, insa seria Samsung Galaxy S8 a avut nevoie de peste o luna pentru a genera 10 milioane de unitati vandute, sau doar livrate catre parteneri.

“The shipments of Samsung Electronics’ Galaxy S8 have surpassed the 20 million mark in July, according to market research firm Strategy Analytics. Data compiled by the research firm showed that the Korean tech giant shipped 278,800 units of the smartphone model per day since the official release on April 21, amounting to 19.8 million in the April-June period.”

Samsung Galaxy S8, ca restul produselor Samsung, are vanzarile prezentate intr-o nebuloasa totala pentru ca niciodata nu se spune foarte clar care sunt vanzarile, ci doar cate unitati s-au livrat catre parteneri. Mai exista si zvonuriele care sugereaza faptul ca multe unitati ale Samsung Galaxy S8 au fost returnate dupa achizitie, dar aici nu exista nimic concret, asa ca informatile nu trebuie privire prea serios.

Samsung Galaxy S8 cifra vanzari

 • Srb Srb

  logic, oamenii nu dau banii pe s8 ci pe apple…oamenii cumpara de la samsung pe cele ieftine,cei cu bani cumpara de la apple sau vertu

 • Srb Srb

  probabil ca multa lume a zis, domne, deja am telecomanda acasa de la AC sau TV…de ce sa dau banii astia pt inca 1

 • Srb Srb

  Daca s8 nu a vandut decat aproximativ 20 mil bucati aka mizerie in circa 4 luni…pai note 8…cred ca Samsung spera la 5 mil

 • V.P

  20.000.0000 , pana acum e suficient tinand cont ca au pastrat in productie si smartphone-urile de anul trecut , cand vinzi cat Apple si Huawei la un loc ce mai contraza ca se lauda Apple ca vinde 13 mil in trei zile .

 • Viorel Predatorul

  Văd că se insistă pe terminologia “vânzări” vs “livrări”. Pentru cei care au studii economice și experiență profesională în finanțe, nu există niciun mister.
  Nu știm când Samsung înregistrează veniturile din vânzări (la momentul livrării către parteneri, sau la momentul la care partenerii vând smartphone-ul). Dacă ar fi al doilea caz, partenerii lor ar avea rolul de “agenții”, şi într-adevăr ar exista un decalaj între livrări și vânzări. Însă chiar și așa, marfa livrată va fi vândută într-o perioadă de timp care se numește “rotația stocurilor”. Dacă rotația stocurilor este de 30 zile, înseamnă că Samsung a “livrat” 1 milion azi, care este “vândut” peste 30 zile.
  Nimeni nu stă cu stocuri de sute de mii de euro care nu se eliberează.

  Este normal ca Samsung să raporteze “livrări” pentru că nu vinde direct.

 • Viorel Predatorul

  Apple vinde și ciurucuri de iPhone 5, 5S, etc. Dacă modelele premium ales concurenților nu s-ar vinde, ăștia și-ar închide prăvălia, ori nu e așa, spre disperarea ta.

 • Srb Srb

  Apple nu vinde decat se 7 si 6s

 • V.P

  Nu cred ca mai sunt 5,5s la vanzare , in schimb au la vanzare SE cu pret de J5 , au iPhone 6s ce costa cat un A5 , au relansat in unele tari iPhone 6 cu pret tot de seria A .

 • Srb Srb

  Pai apple vinde 13 mil in 3 zile smartphone din seg premium de pret
  Asa daca apple ar face un iphone lp de 200$ probabil ar depasi

 • Srb Srb

  Stai sa vezi cu i8 daca or sa aiba 20 mil bucati pt primul weekend atat o sa vanda deci or sa faca profit in 3 zile cat samsung in 3 ani

 • V.P

  Pai au SE de 300 €

 • V.P

  Crezi ca ma intereseaza ,, daca am apucat sa cumpar in prima saptamana iPhone 8 poate sa vanda si 30 mil .

 • Srb Srb

  399$ si deja e gen veche eu vorbeam sa scoata ceva nou la 199$ nu la 399$

 • Srb Srb

  Ar trebui

 • V.P

  Si cand te uiti la profitul Samsung pe T1 2017 este fix de 8,7 miliarde , parca atat a scos si Apple in T2 2017 ,, bine ca nu te-ai uitat la profitul Samsung pe T2 2017 ,, 12,6 miliarde dolari , ce conteaza ce si cum vinde , sunt o forta Serbanica iar asta conteaza ,, si nu sunt masoni americani tinuti in brate de stat .

 • Srb Srb

  Apple doar cu iphone 8 in 3 zile vor face profit de 10 mld deci useless samsung

 • Srb Srb

  Toate marile puteri sunt tinuti in brate de propriul stat, asa cum mercedes este in germania sau apple in state sau samsung in coreea
  Sunt o imagine a propriei tari

 • V.P

  Samsung nu este tinuta in brate de nimeni , drept dovada sta vicepresedintele Samsung arestat pentru coruptie si dare de mita .

 • Srb Srb

  Da sunt sigur ca sta undeva ca mine in 2mp cu rugina fara tv hartie igenica etc
  Statul nu protejeaza omul ci compania/imaginea

 • George 89

  Cred ca le a ajuns celor de la Apple durerea concurentei la genunchi

 • Visan Teodor

  Unde ai găsit tu SE cu preț de J5 și 6s cu preț de A5?Vreau si eu cate doua bucăți din fiecare.

 • BurN®

  Pai dacă Apple ar vinde la prețul plasticelor va dispărea orice urma de android de pe planeta