Samsung Galaxy S8 – Cifra de “Vanzari” Anuntata

Samsung Galaxy S8 are o cifra de "vanzari" anuntata astazi ca o estimare a succesului pe care compania coreana l-a avut cu produsul sau.

Samsung Galaxy S8 are astazi anuntata cifra de “vanzari” estimata pentru ultimele luni, compania Strategy Analytics parand sa fie sigura ca terminalul a avut succes. Vorbim aici despre cel mai probabil vanzari ale Samsung Galaxy S8, sau poate doar livrari catre parteneri, modul de exprimare sugerand faptul ca ar fi vorba despre cea din urma situatie, caz in care vanzarile reale ar fi mult mai mici.

Samsung Galaxy S8 ar fi generat “vanzari” de aproximativ 20 de milioane de unitati din 21 aprilie si pana in prezent, cele 3 luni si jumatate parand sa fi fost pline de bani pentru Samsung. Compania Samsung a anuntat la un moment dat ca a vandut peste 10 milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8, insa de atunci nu s-a mai laudat cu ceva, semn ca e posibil ca cifra reala de vanzari sa nu fi atins acest prag.

Samsung Galaxy S8 este prezentat astazi cu o cifra de unitati livrate catre parteneri care ar fi depasit 20 de milioane de unitait, insa vanzarile reale sunt un mister, ca de obicei. Mai mult decat atat, cifrele vin de la o companie care analizeaza piata globala a smartphone, deci doar estimeaza vanzarile terminalelor, fara a vea cifre exacte privind vanzarile Samsung Galaxy S8, sau a altor smartphone-uri.

Samsung Galaxy S8 – cifra de “vanzari” anuntata

Samsung Galaxy S8 are vanzari cu 15% mai mari decat cele ale Samsung Galaxy S7 conform companiei Samsung, deci stim ca este mai popular decat vechile modele. Desigur ca nici anul trecut Samsung nu a oferit cifre privind vanzarile produselor sale, asa ca nici acum cu Samsung Galaxy S8 nu aflam prea multe, asa ca nu stim exact cel fel de vanzari a generat in realitate smartphone-ui, livrarile catre parteneri nefiind un indicator serios.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat pentru a concura cu iPhone 7 pe pietele globale, insa nu a generat nici pe departe vanzari la fel de mari precum produsul Apple. Stim ca seria iPhone 7 a generat vanzari de peste 11 milioane de unitati doar in weekend-ul lansarii, insa seria Samsung Galaxy S8 a avut nevoie de peste o luna pentru a genera 10 milioane de unitati vandute, sau doar livrate catre parteneri.

“The shipments of Samsung Electronics’ Galaxy S8 have surpassed the 20 million mark in July, according to market research firm Strategy Analytics. Data compiled by the research firm showed that the Korean tech giant shipped 278,800 units of the smartphone model per day since the official release on April 21, amounting to 19.8 million in the April-June period.”

Samsung Galaxy S8, ca restul produselor Samsung, are vanzarile prezentate intr-o nebuloasa totala pentru ca niciodata nu se spune foarte clar care sunt vanzarile, ci doar cate unitati s-au livrat catre parteneri. Mai exista si zvonuriele care sugereaza faptul ca multe unitati ale Samsung Galaxy S8 au fost returnate dupa achizitie, dar aici nu exista nimic concret, asa ca informatile nu trebuie privire prea serios.

Samsung Galaxy S8 cifra vanzari