Google Pixel 2 – Noi Imagini cu o Unitate Reala

Google Pixel 2 este dezvaluit in noi imagini, unitati reale aratand ca schimbarile de design pregatite de catre Google nu sunt chiar atat de mari.

Google Pixel 2 apare astazi astazi in noi imagini care ne arata din nou o unitate reala care este testata in momentul de fata de catre cei de la HTC, care produc noul smartphone. Google Pixel 2 nu va fi un smartphone care va ridica sprancene, in mod pozitiv, multumita design-ului sau, terminalul urmand a arata aproape la fel ca modelul lansat in cursul anului trecut, spre dezamagirea foarte multor persoane.

Google Pixel 2 apare in aceste imagini cu un ecran care are margini mari in partea superioara si inferioara, plus un difuzor care se intinde pe o distanta lunga a ecranului principal. Google Pixel 2 are un panou frontal care este extrem de similat cu cel al modelului de anul trecut, compania Google preferand sa nu intre in razboiul panourilor frontale care sunt complet acoperite de ecrane, desi probabil ar fi trebuit sa faca asta.

Google Pixel 2 are deasemenea o carcasa care seamana foarte bine cu cea a modelului anterior, ea fiind dominata de o camera care pare sa aiba dimensiuni destul de mari. Din nou vorbim despre o decizie a celor de la Google de a trece peste trendul camerelor duale, astfel ca Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor avea o camera standard, care ar trebui sa faca poze de calitate foarte buna, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Google Pixel 2 – Noi Imagini cu o Unitate Reala

Google Pixel 2 imagine unitate reala 1

Google Pixel 2 nu va avea un design nou, ci va avea imbunatatiri pe partea hardware, iar aici vorbim despre procesor si RAM, dar desigur ca exista si multe alte surprize nedezvaluite inca. Camera Google Pixel 2 va fi cel mai probabil de aceeasi rezolutie, dar cu un senzor de imagine imbunatatit, partenerii companiei Google fiind ajutati si de software-ul special al companiei pentru a face poze excelente.

Google Pixel 2 este dezvoltat in momentul de fata de catre cei de la Google in parteneriat cu HTC, insa Google Pixel 2 XL este dezvoltat in parteneriat cu cei de la LG. Compania Google a schimbat fabricantii fata de anul trecut, iar asta ar trebui sa aduca pe piata un Google Pixel 2 de o calitate mai buna, modelele anterioare avand unele probleme de fabricatie care au suparat destul de multi clienti.

Google Pixel 2 imagine unitate reala

Google Pixel 2 va fi prezentat in toamna acestui an de catre compania Google, dar deocamdata nu se stie o posibila data la care ar putea fi prezentat. Cel mai probabil vorbim despre sfarsitul lunii septembrie, sau inceputul lunii octombrie, Google Pixel 2 urmand a fi lansat in octombrie, pentru a putea intra in ofertele magazinelor inaintea Craciunului.

13 COMENTARII

  1. Ei nu fac asta pentru bani ci din hobby. Unii merg la pescuit, alții la femei iar cei de la google si Samsung fac telefoane de plictiseala. Spre deosebire de Apple, care sunt avizi de bani. Nu?

  2. mda am uitat…ca google nu face aceste telefoane pt profit sau vanzari
    mersi ca mi-ai adus aminte. Dar daca nu fac pt profit de ce oare nu il lanseaza pe piata la pretul de “cost de productie” adica probabil max 300$

  3. “Apple’s iPhone 5c was actually more successful than every other Android flagship smartphone, redefining what “flop” can possibly mean”
    hahahaha