Google Assistant va fi Disponibil pe Web

1

Google Assistant, asistentul personal al companiei Google, va fi disponibil la un moment dat si pentru cei care navigheaza pe internet de pe calculatoare. Google Assistant este deocamdata limitat doar la smartphone-urile Google Pixel si la Google Home, insa compania Google intentioneaza sa aduca acest asistent personal si pentru restul celor care folosesc un browser pentru a naviga pe interent.

Google Assistant este testat in momentul de fata intr-o versiune care sa poata fi accesibila si de pe browserele web, iar cei care folosesc Google Chrome sunt primii care-l vor putea accesa. Este normal ca Google sa permita folosirea Google Assistant pe web doar prin Google Chrome de la bun inceput, compania incercand sa-si promoveze browserul oricum poate, iar aceasta lansare o va ajuta.

Google Assistant va fi Disponibil pe Web

google assistant web

Google Assistant disponibil pe web pentru cei care au Google Chrome ar aduce asistentul personal pentru sute de milioane de persoane din intreaga lume. Existenta unui Google Assistant accesibil de oriunde de pe internet va permite folosirea sa si de catre cei care nu au Android sau pur si simplu doreau sa foloseasca asistentul personal inclusiv de pe un smartphone, dar n-au avut pana acum ocazia.

Google Assistant pentru web este deocamdata testat de catre compania Google, dar nu se stie cand, sau daca, versiunea pentru Web va fi disponibila. Google Assistant este un asistent personal care concureaza cu Siri si Amazon Alexa, el neavand suport la fel de extins precum cel al companiei Apple, dar asta pentru ca Google l-a lansat cu nu foarte mult timp in urma, asa ca ramane de vazut ce se va schimba pentru el.