WhatsApp – aplicatia pentru iPhone a fost Actualizata

WhatsApp este cea mai folosita retea de mesagerie text de pe planeta, in momentul de fata peste 1.2 miliarde de persoane folosind-o lunar, compania Facebook actualizand in cursul noptii trecute aplicatia si iata ce a pregatit nou pentru noi.

WhatsApp a fost actualizata astazi doar cu rezolvari pentru probleme de functionare, iar ceea ce vedeti mai jos este valabil incepand cu actualizarea anterioara.


WhatsApp prezinta in lista de schimbari exact aceleasi modificari care au fost anuntate cu aproximativ o saptamana in urma, asa ca nu vorbim despre ceva efectiv noi. Cei de la WhatsApp au rezolvat, probabil, unele probleme de functionare raportate de catre utilizatori, asa ca acum utilizarea aplicatiei ar trebui sa se faca mai bine si fara la fel de multe probleme, asa ca ar fi bine sa instalati actualizarea in terminale.

  • Pin chats to the top of your chat list, so you can quickly find them. Just swipe right on a chat and tap the pin icon.
  • You can now send documents of any type. To send a document, open a chat, tap attach — document.
  • When you receive multiple photos, you can now tap and hold on the group of photos to quickly forward or delete all of them.

Aplicatia WhatsApp este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

WhatsApp aplicatia pentru iPhone a fost Actualizata