iPhone 8 apare in Imagini intr-o Noua Culoare

iPhone 8 a aparut astazi intr-o serie de imagini care dezvaluie o posibila noua culoare pe care compania Apple ar putea-o folosi pentru al sau smartphone. Dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, vorbim despre o culoar aurie similara cu cea a sampaniei, unii afirmand ca ea ar fi similara cu cea a cuprului, insa imaginile vin de la surse care nu au credibilitate mare, asa ca e greu de spus daca este aceasta o culoare noua a iPhone 8.

iPhone 8 a fost zvonit de cateva surse ca fiind pregatit pentru lansare intr-o noua culoare care ii transforma carcasa intr-o oglinda, iar aceasta este complet diferita de aceea. Acasta culoare pare mai potrivita pentru o clona decat un iPhone 8 real, insa vorbim totusi despre machete prezentate acum, dar culoarea in sine ar putea fi apropiata de ceva ce ar putea oferi, in mod surprinzator, Apple anul acesta.

iPhone 8 apare in imagini intr-o posibila noua culoare

iPhone 8 Imagini Noua Culoare auriu sampanie 1

iPhone 8 a fost zvonit ca fiind indisponibil si intr-o versiune cu un panou frontal alb, iar aceste imagini prezinta asa ceva, deci putem pune in discutie inclusiv aceasta schimbare. Se vede foarte clar ca un panou frontal alb pentru iPhone 8 ar arata foarte urat din cauza decupajului din partea superioara a ecranului, deci ar fi destul de clar de ce Apple nu ar dori sa isi complice existenta cu asa ceva acum.

iPhone 8 este in productie, asa ca ne putem astepta ca zilnic sa apara noi imagini de acest gen in legatura cu al sau smartphone.

iPhone 8 Imagini Noua Culoare auriu sampanie

iPhone 8 Imagini Noua Culoare auriu sampanie 2