iPhone 8 va fi Scump – Confirmare Oficiala

iPhone 8 va fi foarte scump, conform unui vicepresedinte senior al companiei Foxconn, cea care asambleaza noul smartphone pentru compania Apple.

iPhone 8 va fi scump, stiati deja asta din diverse zvonuri, dar un vicepresedinte senior al companiei Foxconn a confirmat oficial asta in cursul noptii trecute. Luo Zhongsheng este vicepresedintele senior cu pricina, el stergandu-si mesajul publicat pe reteaua de socializare Weibo cu privire la pretul foarte mare de vanzare pentru iPhone 8, semn ca nu prea trebuia el sa divulge informatiile acestea fara sa-l lase Apple.

iPhone 8 are pretul foarte mare confirmat de catre vicepresedintele senior al Apple dupa ce diverse alte surse au facut acest lucru, dar mai oficial de atat nu poate fi nimic deocamdata. Motivul din cauza caruia iPhone 8 va fi atat de scump are la baza ecranul noului smartphone, rata de productie de unitati fara defecte fiind de doar 60% in fabricile Samsung Display, iar asta din cauza decupajului superior.

iPhone 8 are ecranul foarte greu de produs de catre Samsung din cauza acelui decupaj, 40% dintre unitatile fabricate acolo fiind reciclate pentru ca au defecte. Din cauza dificultatilor in productia ecranului iPhone 8, Luo Zhongsheng sustine ca Apple va cere un pret mare pentru noul sau smartphone, acesta fiind estimat acum cateva saptamani a fi in jurul valorii de minim 1100 de dolari, sau euro.

iPhone 8 va fi scump, conform unei confirmari oficiale venite de la un vicepresedinte senior al Foxconn

iPhone 8 scump confirmare oficiala

iPhone 8 a avut si o diagrama publicata de catre vicepresedintele senior al Foxconn acum cateva zile, deci el nu prea pare sa stie ce inseamna sa nu divulgi informatii ale terminalelor. Sau, poate ca Apple l-a pus sa faca asta pentru a nu confirma cea ea de la bun inceput faptul ca iPhone 8 va fi scump, desi este cat se poate de clar ca noul smartphone nu va fi chiar atat de accesibil precum speram.

iPhone 8 va fi cel mai scump smartphone Apple lansat vreodata, iar probabil cei din Cupertino ne pregatesc in acest mod pentru un soc in luna septembrie. Toti analistii sunt de parere ca iPhone 8 va avea un pret de vanzare foarte mare, iar cu aceasta confirmare venita de la vicepresedintele senior al celor de la Foxconn stim deja cam cati bani ar trebui sa strangem daca dorim sa-l cumparam dupa lansare.

“The OLED yield is only 60%! It looks like difficulty of special-shaped cutting is indeed great, the cost will not be cheap. Estimated iPhone 8 is not cheap.’)”

iPhone 8 ar putea costa in Romania aproximativ 5000 de LEI in momentul lansarii, daca toate aceste informatii se adeveresc, dar asta doar pentru versiunea cea mai ieftina. Versiunea mai scumpa a iPhone 8 ar putea costa 5500 de LEI, sau chiar mai mult, deci ar fi bine sa nu va speriati in cazul in care veti vedea in magazine aceste preturi afisate, terminalele urmand a fi mai scumpe pe piata neagra.

15 COMENTARII

  1. scump?? pai din moment ce si femeia de serviciu isi permite iphone,am vazut foarte multe si prin magazine,erau cu mopul in mana si intrau in app store si aruncau cash milioane de milioane…pt cine mai este “scump”? pt someri ?

  2. In cativa ani o sa ajunga sa coste cat un vertu… 5500 de lei…peste 1200€ un iphone acum… si un vertu iei la 4-5000€…. mai trebuie putin si ajung din urma vertu:)))

  3. Vertu nu mai exista…au dat faliment …de buni ce erau! Cand apare iphone 7s si 8, cred ca o sa creasca vanzarile modelului anterior ip7….ca de obicei ?

  4. Cam exagerează cu prețul de peste 1000, atâta timp cât nu aduce mai nimic nou.
    Au noroc de niște Împătimiți ai produselor Apple care nu gândesc prea mult, trebuie sa își cumpere pentru ca este fiță.

  5. Un pret nejustificat pentru un ecran oled care il aveam acum ani buni pe galaxy s plus, si mai rau daca se adevereste treaba cu amprenta pe spate… Stiu ca sunt destui oligofreni care ar platii si mult mai mult dar acele persoane sunt un cerc restrans care dispun poate pe moment de ceva bani in cont si considera ca sunt destepti daca platesc un telefon la suprapret.

  6. Srb o sa ia mai multe si probabil ca o sa doneze cateva la saraci pe Facebook daca comentam cu “Partikip”, ii mai ramane si de o camasa de la YSL