iPhone 8 va fi Scump – Confirmare Oficiala

iPhone 8 va fi foarte scump, conform unui vicepresedinte senior al companiei Foxconn, cea care asambleaza noul smartphone pentru compania Apple.

15

iPhone 8 va fi scump, stiati deja asta din diverse zvonuri, dar un vicepresedinte senior al companiei Foxconn a confirmat oficial asta in cursul noptii trecute. Luo Zhongsheng este vicepresedintele senior cu pricina, el stergandu-si mesajul publicat pe reteaua de socializare Weibo cu privire la pretul foarte mare de vanzare pentru iPhone 8, semn ca nu prea trebuia el sa divulge informatiile acestea fara sa-l lase Apple.

iPhone 8 are pretul foarte mare confirmat de catre vicepresedintele senior al Apple dupa ce diverse alte surse au facut acest lucru, dar mai oficial de atat nu poate fi nimic deocamdata. Motivul din cauza caruia iPhone 8 va fi atat de scump are la baza ecranul noului smartphone, rata de productie de unitati fara defecte fiind de doar 60% in fabricile Samsung Display, iar asta din cauza decupajului superior.

iPhone 8 are ecranul foarte greu de produs de catre Samsung din cauza acelui decupaj, 40% dintre unitatile fabricate acolo fiind reciclate pentru ca au defecte. Din cauza dificultatilor in productia ecranului iPhone 8, Luo Zhongsheng sustine ca Apple va cere un pret mare pentru noul sau smartphone, acesta fiind estimat acum cateva saptamani a fi in jurul valorii de minim 1100 de dolari, sau euro.

iPhone 8 va fi scump, conform unei confirmari oficiale venite de la un vicepresedinte senior al Foxconn

iPhone 8 scump confirmare oficiala

iPhone 8 a avut si o diagrama publicata de catre vicepresedintele senior al Foxconn acum cateva zile, deci el nu prea pare sa stie ce inseamna sa nu divulgi informatii ale terminalelor. Sau, poate ca Apple l-a pus sa faca asta pentru a nu confirma cea ea de la bun inceput faptul ca iPhone 8 va fi scump, desi este cat se poate de clar ca noul smartphone nu va fi chiar atat de accesibil precum speram.

iPhone 8 va fi cel mai scump smartphone Apple lansat vreodata, iar probabil cei din Cupertino ne pregatesc in acest mod pentru un soc in luna septembrie. Toti analistii sunt de parere ca iPhone 8 va avea un pret de vanzare foarte mare, iar cu aceasta confirmare venita de la vicepresedintele senior al celor de la Foxconn stim deja cam cati bani ar trebui sa strangem daca dorim sa-l cumparam dupa lansare.

„The OLED yield is only 60%! It looks like difficulty of special-shaped cutting is indeed great, the cost will not be cheap. Estimated iPhone 8 is not cheap.’)”

iPhone 8 ar putea costa in Romania aproximativ 5000 de LEI in momentul lansarii, daca toate aceste informatii se adeveresc, dar asta doar pentru versiunea cea mai ieftina. Versiunea mai scumpa a iPhone 8 ar putea costa 5500 de LEI, sau chiar mai mult, deci ar fi bine sa nu va speriati in cazul in care veti vedea in magazine aceste preturi afisate, terminalele urmand a fi mai scumpe pe piata neagra.