iPhone 8 – Unitatile Reale au o Mare Dezamagire

iPhone 8 este prezentat intr-o noua imagine care pare sa arate o serie de unitati reale ce au Touch ID integrat in carcasa de catre compania Apple.

iPhone 8 este astazi dezvaluit in ceea ce par a fi o serie de unitati reale asamblate la compania Foxconn, cea care produce exclusiv, deocamdata, noul smartphone Apple. Puteti vedea in imaginea de mai jos ceea ce par a fi 8 unitati reale ale iPhone 8 intr-o cutie destinata pentru livrate companiei Apple, modul de aranjare a telefoanelor in cutia de transport fiind similar cu cel folosit in trecut.

iPhone 8 este prezentat ca fiind de fapt iPhone 7S in aceasta imagine, insa vorbim despre o camera duala verticala in carcasa si despre… Touch ID. Logica ne spune ca iPhone 7S va avea acelasi design precum iPhone 7, dar si ca daca Apple va implementa un Touch ID in vreo carcasa, atunci cea a iPhone 8 va fi aleaza, pentru ca iPhone 7 va avea in continuare buton Home in panoul frontal.

iPhone 8 este zvonit ca urmand a fi lansat de catre compania Apple in cursul lunii septembrie cu un sistem de recunoastere faciala numit Face ID, insa despre Touch ID se stie doar ca nu va fi in ecran. Daca aceasta imagine ne arata intr-adevar unitati reale ale iPhone 8, atunci se pare ca Touch ID isi va face loc in carcasa, sub logo-ul Apple, iar asta este cea mai proasta veste de pana acum despre noul smartphone.

iPhone 8 – unitatile reale au o mare dezamagire

iPhone 8 unitati reale dezamagire

iPhone 8 cu Touch ID in carcasa iesise din mintea multora care asteapta noul smartphone, insa se pare ca Apple are cu totul alta idee pentru noul telefon. Era destul de logic faptul ca Face ID nu va inlocui complet Touch ID, ci doar il va suplimenta, iar aceasta imagine ne arata ca Apple vrea sa transforme iPhone 8 intr-un telefon controversat din cauza schimbarii facute pentru Touch ID.

iPhone 8 cu Touch ID in carcasa va ingreuna scanarea amprentei pentru orice, asa ca includerea Face ID are menirea de a simplifica lucrurile, dar sistemul va fi cel mai probabil lansat in versiune beta. In aceasta idee, iPhone 8 ar putea oferi Touch ID in carcasa pentru a autoriza plati cu Apple Pay intr-un mod mai sigur, dar Face ID ar trebui sa permita securizarea datelor in majoritatea situatiilor.

iPhone 8 este pus intr-o cu totul alta lumina din cauza acestei poze, care da peste cap cam tot ceea ce am aflat in legatura cu noul smartphone in ultimele saptamani. Internetul reactiona puternic la aparitia ei, iar cei de la Apple vor sti din timp cum sa prezinte Touch ID-ul din carcasa iPhone 8 astfel incat sa mai linisteasca lumea, asta daca cititorul de amprente va fi intr-adevar plasat acolo.