YouTube – noua Functie Lansata Global Astazi

YouTube a lansat astazi o noua functie importanta pentru iPhone si Android, ea aducand un sistem de mesagerie in ambele platforme.

YouTube a lansat in cursul acestei zile o noua functie extrem de interesanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind anunta de ceva vreme de catre companie. YouTube a dezvaluit acum cateva luni ca dezvolta o noua functie pentru platforma care le permite utilizatorilor sa partajeze in noi moduri clipurile video disponibile in retea, functia fiind testata cu succes, astfel ca acum este lansata la nivel global.

YouTube le ofera utilizatorilor posibilitatea de a crea chat-uri private, individuale sau in grupuri, pentru a partaja clipuri video cu oricare dintre prietenii lor. Dupa partajarea unui clip video, utilizatorii pot comenta in legatura cu el in respectivele chat-uri, clipurile video fiind afisate de catre aplicatia YouTube intr-un format foarte simplu direct in conversatie, asa ca vor fi foarte usor de vazut de catre utilizatori cand sunt redate.

YouTube permite aplicarea de like-uri pentru clipurile video chiar din acea interfata, iar indiferent cate persoane fac parte dintr-un grup, toate vor vedea aceleasi informatii. Aplicatia YouTube pentru iPhone si Android are, practic, o interfata de mesagerie mult mai apropiata de cea a unei aplicatii dedicate, utilizatorii fiind scutiti de folosirea altor aplicatii pentru a partaja si discuta clipurile video de pe YouTube.

YouTube – noua functie lansata global astazi

youtube functie lansata global

YouTube permite partajarea clipurilor video prin aceasta interfata folosind vechea metoda de partajare a clipurilor video, insa acum avem afisate si contactele din website. Afisarea acestei liste de contacte YouTube pentru a partaja rapid clipurile video simplifica foarte mult intregul proces, iar totul a fost gandit dupa aproximativ 1 an de zile de testare a noului sistem de mesagerie in aplicatiile mobile.

“Starting today, you can share videos with your friends and family directly on YouTube. Not only can you share and receive videos in the app, you can also chat about them right on YouTube, reply with another video, invite others to the conversation, and more. We think it’ll make sharing easier, faster and more fun on your phone. And if you want to continue sharing videos through other apps, you can still do that too.”

YouTube nu ofera deocamdata aceasta functie si pentru versiunea dedicata calculatoarelor, astfel ca doar aplicatiile mobile ale platformei o au disponibila. YouTube va extinde cel mai probabil functia si pentru calculatoare, mai ales ca inca exista foarte multa lume care folosesc aceasta versiune a website-ului, scrierea de mesaje de pe telefoanele mobile nefiind metoda favorita de comunicare a tuturor.

https://www.youtube.com/watch?v=feBF_IY-HI8

YouTube a lansat aceasta functie pentru a-i convinge pe utilizatori sa ramana mai mult in aplicatiile sale mobile, acestia fiine obligati pana acum sa foloseasca WhatsApp, sau Facebook Messenger. YouTube incearca in mod constant sa implementeze functii noi pentru utilizatorii sai, iar aceasta pe care o vedeti si in clipul video de mai sus este una dintre cele mai importante implementate in ultima vreme.

YouTube ofera aplicatiile pentru iPhone si Android in mod gratuit pentru utilizatori prin App Store si Google Play.