Apple a lansat Promotia Back to School in Europa

Apple a lansat noaptea trecuta promotia Back to School si in Europa, astfel ca produsele sale sunt vandute la reduceri interesante pentru elevi, studenti si unii dintre parintii lor. Back to School este o promotie anuala a companiei Apple, ea oferindu-ne elevilor, studentilor si unora dintre parinti posibilitatea de a-i cumpara produsele la reducere, sau de a avea parte de gratuitati la achizitii.

Apple ofera in promotia Back to School din Europa cate o pereche de casti Beats Solo3, BeatsX, sau Powerbeats3 gratuite pentru cei care cumpara un model de Macbook, sau iMac. Vorbim aici inclusiv despre noile modele de Mac-uri pe care compania Apple le vinde prin intermediul magazinelor sale, dar si a unora dintre partenerii care fac parte din campania Back to School in Europa incepand de astazi.

Apple a lansat Promotia Back to School in Europa

Apple back to school europa

Apple ofera in promotie inclusiv casti BeatsX wireless gratuite pentru cei care cumpara iPad Pro 10.5 inch sau 12.9 inch, celelalte doua modele mentionate anterior necesitand plata unei taxe suplimentare. Pentru achizitia iPhone nu se acorda vreo gratuitate avand in vedere ca smartphone-ul nu face parte din categoria produselor educationale, asa ca daca sperati sa beneficiati de asa ceva, nu se va intamplat.

Apple nu a inclus si Romania printre tarile in care campania Back to School este rulata direct de catre ea, iar asta pentru ca noi nu avem un Apple Store, online sau fizic. Totusi, resellerii de produse Apple din Romania ar trebui sa aiba o campanie Back to School in perioada urmatoare, dar n-ar trebui sa va asteptati la gratuitati de la ei in Romania, pentru ca asta nu se prea aplica si pentru tara noastra.