Firefox 55 vine cu Multe functii Noi (VIDEO)

Firefox 55 este cea mai recenta versiune a celebrului browser dezvoltat de catre compania Mozilla, el fiind gandit pentru a aduce multe noutati pentru utilizatori. Pentru inceput, cei de la Mozilla au implementat in Firefox 55 imbunatatiri ale performantelor generale, acum browser incarcand paginile de internet mai repede decat in mod normal, dar si cu mai putin consum de procesor si de memorie RAM.

Firefox 55 are deasemenea suport pentru WebVR, un standard care permite vizualizarea de continut pentru castile de realitate virtuala direct din browser. Oculus Rift si HTC Vive sunt singurele casti pentru realitate virtuala care au suport pentru acest standard deocamdata, continutul putand fi vizualizat pe aceste produse doar in website-urile cu suport WebVR, o iconita speciala pentru vizualizare fiind afisata in ele.

Firefox 55 are deasemenea implementat suport imbunatatit pentru standardul WebGL, acesta ducand la o incarcare mult mai rapida a website-urilor de pe internet. Aici vorbim in principal despre cele care au multe elemente grafice disponibile in pagini, WebGL incarcandu-le mult mai repede decat in mod obisnuit, deci utilizatorii ar trebui sa aiba parte de o experienta mult mai buna de navigare pe internet.

Firefox 55 incearca sa repare greselile facute in versiune anterioara si sa se apropie mai mult in performante de ceea ce ofera Google Chrome, sau Safari, in momentul de fata. Cele doua browser sunt mai rapide decat Firefox, insa poate ca aceasta versiune va mai reduce distanta dintre ele.