Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – iPhone devine Incredibil cu ARKit

iOS 11 – iPhone devine Incredibil cu ARKit

iOS 11 are demonstrata in clipul video de mai jos o noua functionalitate extrem de utila pentru ARKit, software-ul permitand crearea de desene 3D exceptionale.

Veti vedea in clipul video de mai jos cum sistemul ARKit din iOS 11 permite crearea unui castel 3D pornind de la un simplu cerc, totul fiind posibil multumita modului in care a fost gandita realitatea augmentata in sistemul de operare al Apple.

iOS 11 este singurul sistem de operare care are functii atat de avansate de realitate augmentata implementate in mod nativ, iar in clipul video de mai jos puteti vedea foarte clar cat de importante sunt ele.

Ganditi-va cat de utila ar fie xtinderea acestor functii la toate aplicatiile care permit scrierea folosind iPhone si iPad si cat de multa concurenta ar putea face produsele Apple pentru telefoanele si tabletele Android care nu au asa ceva disponibil.

 • Srb Srb

  Samsung vine cu un pix mai lung si un bloc

 • adivas

  Un bloc de desen vrei sa spui

 • Catalin Petrisor

  Dar cu Dark Mode vine IOS11 ❓❓❓

 • virus_cz

  Dark mode ii in IOS 11

 • Fosocle

  Foarte tare daca e pe bune, dar la inceput pentru 99% din utilizatori va fi la fel de utila precum clipitul sau pen-ul de la samsung. Te joci putin, te dai mare la prieteni, dar nu ai ce face cu asa ceva pe un ecran de 5-6″ in afara de putina distractie, una, doua saptamani. La inceput (cel putin un an) vor fi cateva softuri limitate de genul asta. In orice caz, bravo lor daca e pe bune. Asa, da. As vrea sa vad asa ceva la scara larga pe pc-uri

 • Srb Srb

  Pai anumite functii/aplicatii vor fi pt iphone iar unele unde un ecran mai mare este necesar si esential vor fi special pt ipad