iOS 11 – Functia ce Impiedica Spargerea iPhone

iOS 11 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar incepand cu versiunea beta 5 se pare ca are o noua functie care face si mai grea, sau imposibila, spargerea iPhone si iPad. Mai exact, compania Apple a implementat o noua masura de securitate in iOS 11, aceasta obligand utilizatorul sa se autentifice din nou atunci cand conecteaza telefonul la un calculator la care nu l-a mai conctat.

iOS 11 cerea pana in versiunea beta 5 doar autorizarea acestei schimbari printr-o alerta afisata utilizatorului, insa acum este necesara si autentificarea separata. Acasta trebuie facuta cu Touch ID, sau cod de acces, in functie de ceea ce folositi, insa fara ea, iOS 11 nu va permite citirea datelor din iPhone, sau iPad, pe acel calculator la care il conectati, deci ele nu pot fi accesate in vreun fel sau altul de cineva.

iOS 11 – functia ce Impiedica spargerea iPhone

ios 11 functia impiedica spargerea iphone

iOS 11 are aceasta masura de securitate implementata pentru ca in cazul in care cineva reuseste sa obtina acces la telefonul vostru deblocat, nu va putea lua datele din el fara amprenta voastra, sau codul de acces. Schimbarea implementata de catre compania Apple este excelenta si creste substantial siguranta datelor din iPhone sau iPad in iOS 11, hackerii avand dificultati si mai mari in a accesa datele din produsele Apple.

iOS 11 nu are aceasta schimbare confirmata de catre compania Apple pentru iPhone, sau iPad, insa este una dintre cele mai importante noi masuri de securitate implementate. Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare pentru iOS 11 ?

6 COMENTARII

  1. Cel mai puternic atu al iPhone este iOS care reuseste sa tina sus vanzarile telefoanelor cu design invechit fata de concurenta.