iPhone 8 si iPhone 7S – Lansarea si Culorile

iPhone 8 si iPhone 7S au perioada de lansare si culorile confirmate de catre o sursa de mare credibilitate, cu informatii valide in trecut.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi lansate anul acesta, confirmarea venind pentru “a nu stiu cata oara” de la surse apropiate companiei Apple. In continuare voi vorbi despre iPhone 8, iPhone 7S, dar sa tineti minte ca si iPhone 7S este inclus, toate cele trei terminale urmand a fi lansate de catre compania Apple in septembrie si nu segmentat, asa cum au sugerat zvonurile aparute pana la sfarsitul lunii iulie.

iPhone 8, iPhone 7S vor fi disponibile totusi in doar trei culori, compania Apple parand sa fi luat decizia de a se limita doar la negru, argintiu si auriu pentru ele. Vorbim aici despre aceleasi culori pentru toate cele trei noi modele, Apple luand cel mai probabil aceasta alegere pentru iPhone 8, iPhone 7S din cauza dificultatilor de a produce mai multe culori decat este necesar, in special pentru primul.

iPhone 8, iPhone 7S urmeaza sa fie vandute fara foarte populara culoare roz auriu, dar si fara cele jet black, sau negru mat, una dintre ele urmand a fi eliminata. Avand in vedere ca foarte multa lume s-a plans din cauza fragilitatii culorii jet black, cred ca e posibil ca Apple sa renunte complet la ea pentru iPhone 8, iPhone 7S, asa ca doar cea negru mat va ramane impreuna cu cea argintie si aurie pentru carcasa.

iPhone 8 si iPhone 7S – lansarea si culorile confirmate

iphone 8 iphone 7s lansarea culorile

iPhone 8, iPhone 7S vor avea un sistem de integrare rapida integrat de catre Apple, dar numai folosind un incarcator USB-C, care ar putea trebui cumparat separat. Avand in vedere ca iPhone 8 a intrat sigur in productie si acelasi lucru poate fi prezumat pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus, lansarea tuturor urmeaza sa aiba loc in septembrie, desi primul ar putea fi disponibil in doar 2 – 4 milioane de unitati.

iPhone 8, iPhone 7S vor fi lansate simultan, dar numai primul va fi cu adevarat cautat de catre clienti, iar asta in ciuda pretului foarte mare estimat pentru vanzare. Desi iPhone 7S ar trebui sa fie vandut la preturile la care este vanduta seria iPhone 7 acum, pentru iPhone 8 se asteapta un pret de vanzare de minim 1100 de dolari, sau euro, deci numarul de potentiali clientie este mai mic, dar si disponibilitatea va suferi.

“The OLED version will be in short supply as we forecast shipments in 3Q17 will be 2-4mn units or less. We do not think production of the OLED iPhone will pick up substantially before 4Q17; and given strong demand, tight supply may persist until 1Q18 before improving much.”

iPhone 8, iPhone 7S sunt practic in procesul normal pregatit de catre compania Apple pentru lansarea anuala a telefoanelor iPhone pe pietele globale. Stim cum arata iPhone 8 si ce noutati aduce, dar din pacate nu stim prea multe despre iPhone 7S, detaliile despre el de pana acum fiind contradictorii si putine, asa ca ramane de vazut ce mai aflam in urmatoarele saptamani despre terminal.

4 COMENTARII