Samsung Galaxy Note 8 – Cand va fi Lansat Oficial

Samsung Galaxy Note 8 are planul de precomenzi si lansare dezvaluit de catre parteneri ai companiei Samsung inaintea lansarii oficiale.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi datele de deschidere a precomenzilor si lansare confirmate de catre surse din interiorul operatorilor de telefonie parteneri ai companiei coreene. Se stia de ceva vreme care este data oficiala pentru lansarea Samsung Galaxy Note 8, insa acum avem o noua confirmare venita de la partenerii celor de la Samsung, asa ca lucrurile au devenit cat se poate de clare acum.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe data de 23 august de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va avea loc in New York. Evenimentul acesta ne va arata Samsung Galaxy Note 8 si toate noutatile pe care acest smartphone le va include, iar tot atunci cei de la Samsung vor oferi inclusiv detaliile privind deschiderea sesiunii de precomenzi, pretul telefonului si data la care va fi lansat oficial pe piata.

Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil din 25 august in diverse magazine ale partenerilor Samsung pentru testare in vederea experimentarii noutatilor. Samsung spera ca aceste teste pe care clientii le vor face cu Samsung Galaxy Note 8 sa ii convinga sa cumpere noul smartphone in sesiunea de precomenzi care urmeaza sa inceapa aproape imediat dupa ce sesiunea de testari se va termina.

Samsung Galaxy Note 8 – iata cand va fi lansat oficial

samsung galaxy note 8 cand lansat

Samsung Galaxy Note 8 va putea fi precomandat de catre clienti incepand cu data de 1 septembrie, precomenzile urmand a fi deschise pana in data de 10 septembrie. In aceasta perioada de 9 zile Samsung Galaxy Note 8 va avea un concurent puternic in iPhone 8, care va fi prezentat de catre compania Apple si va fi disponibil pentru precomanda cel mai probabil la 3 zile dupa conferinta oficial.

Samsung Galaxy Note 8 va fi livrat intre 11 septembrie si 14 septembrie unora dintre clientii Samsung din anumite tari, restul urmand a- primi din 15 septembrie. Aceasta este data la care Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut in magazinele din intreaga lume, asa ca toti cei care n-au reusit sa faca o precomanda si asteptau prezentarea iPhone 8, vor avea ocazia de a cumpara terminalul atunci.

“We are going to be fully ready so that there aren’t any setbacks regarding Galaxy Note 8 sales. It will be important to see how much of initial supplies mobile network providers can secure since they expect that there will be many early buyers of Galaxy Note 8s.”

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza practic un plan pe care compania Samsung l-a folosit deja pentru Samsung Galaxy S8 in primavara acestui an pentru lansare. Acum ramane totusi de vazut cat de multa lume va mai fi interesata de Samsung Galaxy Note 8 dupa ce Apple isi va prezenta propriul smartphone premium, mai ales ca preturile celor doua telefoane vor fi extrem de apropiate, iar diferenta va fi facuta de functii si eventuale alte beneficii care vor fi oferite.

5 COMENTARII

  1. Vrăjeala asta cu concurenta este de tot …. cine dorește samsung cumpara samsung!!!cine dorește iPhone cumpara iPhone!!!

  2. noutati nu exista, si nu din cauza ca au fost zvonuri..pur si simplu nu exista..
    Va arata ca un bloc de 8 etaje de la distanta, si cam atat

  3. Tu ai văzut s8+? Arată că un bloc de 6 etaje? Eu fosesc de 2 luni și sunt super incantat de diagonala și de ecran. Sunt sigur că un telefon puțin mai mare va fi pe placul multora. Cred că tu ai pierdut noțiunea de raport corp/display, ai rămas cu ecranul de 5.5 de la iPhone 7+ și de aici confuzia. După cum spunea cineva aici, cine vrea Samsung va lua tot asta, cine are iPhone, va merge tot pe iPhone. Restul e doar hater-eala.

  4. Samsung galaxie notă 8 cu cacandroid napolitana si pix . Ce marafet ieftin vandut ca bijuterie din cupru pt mocofani ….
    ???