Samsung Galaxy Note 8 – Functia iPhone 7 Copiata

Samsung Galaxy Note 8 va avea integrata functia 3D Touch a iPhone 7, aceasta fiind marea surpriza a companiei Samsung pentru clientii sai.

Samsung Galaxy Note 8 va copia o functie a iPhone 7 pe care foarte multi dintre fanii Android o asteptau inca din momentul in care Samsung Galaxy S8 a fost lansat pe piata. Samsung a asteptat totusi mai bine de un an de zile pentru a copia aceasta functie, deoarece ea a fost introdusa initial cu iPhone 6S si se dovedeste a fi foarte populara in iPhone 7, asa ca va fi copiata pentru Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 va avea in sfarsit implementat un sistem similar 3D Touch de catre compania Samsung, acesta urmand a inregistra presiunea aplicata pe ecran. iPhone 6S a fost un adevarat hit cu sistemul 3D TOuch, iPhone 7 continua sa il aiba foarte apreciat, iar Samsung Galaxy Note 8 va fi primul smartphone al celor de la Samsung care va avea aceasta tehnologie disponibila pentru clienti.

Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa aiba aceasta functie noua numita tot 3D Touch, conform sursei informatiilor de astazi, dar asta pare putin probabil. Apple are brevete de marca pentru functia 3D Touch, deci e putin probabil ca Samsung sa foloseasca aceeasi denumire in Samsung Galaxy Note 8, desi probabil va gandi ceva care sa semene foarte bine cu denumirea aleasa de catre cei de la Apple.

Samsung Galaxy Note 8 – functia iPhone 7 copiata de Samsung

samsung galaxy note 8 copia iphone 7

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran foarte mare, cu o diagonala zvonita a fi de 6.3 inch, insa asta nu pare sa fie o problema pentru implementarea sistemului. Samsung a gandit acest sistem pentru a percepe presiunea aplicata pe ecran indiferent ce portiune a Samsung Galaxy Note 8 este presata, deci vorbim despre o realizare impresionanta a coreenilor pentru acest nou smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 ar avea acest sistem implementat pentru a inlocui functionalitatea unui buton Home clasic, desi in Samsung Galaxy S8 nu a fost nevoie de asa ceva. E greu de spus cum va fi diferit Samsung Galaxy Note 8 fata de Samsung Galaxy S8 din acest punct de vedere,mai ales ca pentru terminalul din primavara exista feedback tactil la atingere, imitand apasarea unui buton fizic normal.

“Samsung Electronics’ upcoming Galaxy Note 8 has adopted force touch that allows the phone to read the amount of pressure applied to the screen. The force touch, also called 3-D touch, will use the same solution adopted for the current Galaxy S8 to replace all the functionality of a home button and open a hidden menu with shortcuts to different features.”

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial pe data de 23 august de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte ce va avea loc in New York. Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe data de 15 septembrie, cel mai probabil, la preturi care ar trebui sa inceapa de la o valoare minima de 1000 de dolari, sau euro, dar ramane de vazut care vor fi planurile finale ale celor de la Samsung pentru terminal.