Samsung Galaxy S8 ramane in Umbra iPhone 7

Samsung Galaxy S8 ramane in continuare in umbra iPhone 7, vanzarile sale in SUA fiind mai mici chiar si decat ale iphone 7 Plus, sau Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy S8, in ciuda tuturor speculatiilor privind vanzarile astronomice pe care le-ar genera, continua sa ramana in umbra iPhone 7, cel putin in SUA, a doua piata smartphone ca marime de pe planeta. Conform celor de la Kantar, cota de piata a iOS in SUA a scazut in ultimele trei luni comparativ cu ceea ce s-a intamplat la inceputul acestui an, multiplelele smartphone-uri Android, Samsung Galaxy S8, contribuind la asta.

Samsung Galaxy S8 a ajutat la cresterea cotei de piata a Android in SUA, insa din pacate smartphone-ul celor de la Samsung nu a reusit sa ajunga si pe o pozitie respectabila in topul celor mai vandute smartphone-uri. Conform celor de la Kantar, Samsung Galaxy S8 ramane in urma iPhone 7 si chiar a iPhone 7 Plus in ceea ce priveste vanzarile, ba chiar si in urma Samsung Galaxy S7, un smartphone vechi de mai bine de un an.

Samsung Galaxy S8 este plasat abia pe pozitia a patra in top 10 cele mai bine vandute smartphone-uri in SUA, iar asta este o veste foarte proasta pentru compania Samsung. Samsung Galaxy S8 a fost lansat acum aproape 4 luni in SUA si in ciuda acestui lucru, n-a reusit macar sa-si intreaca predecesorul in vanzari, desi perioada catalogheaza chiar timpul in care acest terminala a avut statutul de dispozitiv nou lansat.

Samsung Galaxy S8 ramane in umbra iPhone 7

samsung galaxy s8 umbra iphone-7

Samsung Galaxy S8 apare in top, dar despre Samsung Galaxy S8 Plus nu prea putem vorbi, desi cei de la Samsung au promovat serios si acest mode. Seria Samsung Galaxy S8 este laudata de multa lume pentru felul in care arata, dar vanzarile se pare ca nu sunt pe masura laudelor pe care terminalele le primesc, iar asta probabil nu se astepta sa auda foarte multa lume de la aceasta serie de smartphone-uri.

Samsung Galaxy S8 trebuia sa continue seria de vanzari bune al Samsung Galaxy S7, insa se pare ca nu este capabil sa faca acest lucru, iar despre iPhone 7 nici nu mai putem vorbi. Este totusi foarte dezamagitor ca Samsung nu reuseste sa-i convinga pe americani sa cumpere Samsung Galaxy S8 in detrimentul Samsung Galaxy S7, dar probabil reducerile pentru cel din urma terminal sunt foarte bune.

“Apple and Samsung continue to dominate smartphone sales, each with five models on the top 10 best-selling list. iPhone 7 and iPhone 7 Plus occupy the top two spots, with the Samsung Galaxy S7 in third place, just ahead of the Samsung Galaxy S8 in the number four spot.”

Samsung Galaxy S8 ramane un smartphone foarte interesant in ciuda acestor probleme cu vanzarile din SUA, ele urmand totusi a scadea dupa ce iPhone 8 va fi anuntat. Asta este cat se poate de normal, avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 va fi urmat de Samsung Galaxy Note 8, asa ca lumea va avea mai multe optiuni in fata si vanzarile se vor imparti intre toti producatorii.

12 COMENTARII

  1. Ii doare pe cei de la Samsung de asta, mai ales la profitul lor și faptul ca S8+ face mai mulți bani decât i7 la jocuri
    O sa lanseze N8 și probabil o sa le crească vânzările inclusiv profitul, oricum nu cred ca au vrut niciodată da vândă cât Apple
    Dar noi avem de câștigat pentru ca concurenta acerba = evoluție, inovare

  2. mda nicio companie nu vrea sa vanda cat Apple…mda nici eu nu vreau sa contruiesc cat apple…
    Doamne cata tampenie pe lumea asta

  3. Da,ii doare pe ei nu știu unde de asta(mai ales la portofel). Nici nu au vrut sa vândă cât Apple???
    Urmează sa zici ca le era totuna dacă lansau sau nu S8 in state. Sau ca pt Samsung e egal ca vinde 1 mil de S8 in state sau 10 mil! Care firma nu are interesul sa vândă cât mai mult?

  4. Pai din ce citesc in acest articol, titlul ar trebuii sa fie “Samsung Galaxy S8 ramane in Umbra iPhone 7 in SUA”…….nu e mai corect asa ? sau suna mai bine actualul titlu doar pt apple fans ??

  5. Evident ca orice companie vrea sa fie nr 1 în vânzări mai ales premium, dar ma m referit la faptul ca conștientizează și ei ca nu vând premium (high end) cât Apple, iPhone rămând deocamdată cel mai vândut smartphone premium