Samsung Galaxy Note 8 – Unitatea Reala – FOTO

Samsung Galaxy Note 8 este prezentat in imagini care arata o unitate reala si functionala, acasta fiind prima imagine cu un prototip aparuta pe internet.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi in noi imagini, o unitate reala si functionala a companiei Samsung fiind pozata de catre o sursa asiatica pentru intregul internet. Acestea sunt primele imagini in care vedem un Samsung Galaxy Note 8 complet real si pornit, design-ul noului smartphone fiind cel pe care il asteapta o lume intreaga de la compania Samsung, dar dubii cu privire la el nu mai puteau exista inca de acum cateva saptamani

Samsung Galaxy Note 8 va avea intr-adevar un Infinity Display integrat de catre cei de la Samsung, iar acesta va fi mare, foarte mare, in comaparatie cu modelul anterior. Samsung Galaxy Note 8 pare a fi foarte lung din imaginile facute acum, chiar mai lung decat am vazut in unele comparatii grafice facute folosind imagini de presa pentru acest smartphone, dar si pentru alte terminale care vor concura cu el pe piata.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran mai mare decat cel al Samsung Galaxy S8 Plus cu 0.1 sau 0.2 inch, iar asta ar putea face problematica utilizarea terminalului cu o singura mana. Desigur ca Samsung Galaxy Note 8 are si un modul care coboara interfata pentru utilizare mai simpla cu o singura mana, dar e greu de spus cata lume o va folosi, avand in vedere ca ea nu este chiar asa usor de folosit.

Samsung Galaxy Note 8 – prima unitate reala si functionala apare in imagini

Samsung Galaxy Note 8 unitate reala

Samsung Galaxy Note 8 va fi practic o versiune mai mare a Samsung Galaxy S8, deoarece ecranul va folosi aceleasi tehnologii si componentele interne vor fi similare. Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi marginile ceva mai putin curbate si va avea o camera duala integrata langa cititorul de amprente, cei de la Samsung facand schimbari minore in comparatie cu seria lansata in primavara.

Samsung Galaxy Note 8 unitate reala 1

Samsung Galaxy Note 8 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 835 integrat de catre cei de la Samsung, acesta fiind identic cu cel oferit in Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy Note 8 avea totusi 6 GB RAM disponibili, cu 2 GB RAM mai mult decat in seria din primavara, astfel ca vorbim probabil si de performante mai bune, care probabil vor fi totusi sub cele oferite de catre iPhone 8 dupa lansarea oficiala.

Samsung Galaxy Note 8 unitate reala 2

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial in data de 23 august de catre compania Samsung, insa vanzarile ar trebui sa inceapa abia pe la jumatatea lunii septembrie. Pretul Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa fie de aproximativ 1000 de dolari, sau euro, insa el depinde si de ceea ce va alege Apple sa ceara pentru al sau smartphone, iar Samsung va sti din timp acest detaliu foarte importanta.