Prima Pagina iPhone 7S iPhone 7S vs iPhone 8 vs iPhone 7 – Comparatie Detaliata

iPhone 7S vs iPhone 8 vs iPhone 7 – Comparatie Detaliata

iPhone 7S Plus apare intr-o comparatie detaliata cu iPhone 8 si iPhone 7 pentru a ne arata diferentele reale dintre cele trei smartphone-uri.

iPhone 7S Plus, iPhone 8 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-o comparatie detaliata menita sa ne arate exact ce fel de schimbari vor fi oferite anul acesta de catre cei de la Apple. iPhone 7S urmeaza sa aiba parte de o schimbare majora pe care compania Apple a pregatit-o pentru iPhone 8 anul acesta si putina lume credea zvonurile aparute in lunile trecute, insa iata ca ea este 100% adevarata in final.

iPhone 7S va avea o carcasa din sticla integrata de catre compania Apple, la fel ca iPhone 8, iar asta inseamna ca vom avea disponibil inclusiv un sistem de incarcare wireless. Da, ati citit bine, iPhone 7S va avea un sistem de incarcare wireless anul acesta multumita carcasei din sticla, deci incep sa apara tot mai multe motive sa cumparam acest smartphone in cazul in care nu vom gasi iPhone 8.

iPhone 7S Plus apare astazi intr-o comparatie detaliata si de inalta rezolutie cu iPhone 8 si iPhone 7 Plus pentru a ni se arata diferentele principale dintre aceste terminale. Vorbim despre un iPhone 7S care are un design aproape identic cu cel al iPhone 7 Plus, exceptie facand carcasa din sticla care este folosita anul acesta de catre compania Apple si acele antene care nu mai inconjoara in mod urat marginile carcasei.

iPhone 7S vs iPhone 8 vs iPhone 7 – comparatie detaliata

iPhone 7S Plus are aceleasi dimensiuni ca iPhone 7 Plus, iar asta pentru ca Apple nu are motive sa faca vreo schimbare din acest punct de vedere. iPhone 7S si iPhone 7S Plus nu vor avea Touch ID integrat in carcasa, asa cum au sugerat unii fara prea multa experienta, iar asta pentru ca nu ar avea logica sa faci o asemenea schimbare din moment ce ai buton Home fizic disponibil in panoul frontal.

iPhone 7S Plus este totusi mai mare decat iPhone 8, iar asta pentru ca noul design pentru al doilea a permis integrarea unui ecran mai mare intr-o carcasa mai mica. iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea iPhone 8 intre ele in ceea ce priveste dimensiunile, compania Apple incercand sa aduca un terminal intermediar in linia sa de produse pentru cei care nu doresc smartphone-uri cu dimensiuni prea mari.

iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi practic terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu o carcasa de sticla, incarcare wireless si performante mult mai bune. Nu se stie exact ce alte imbunatatiri ar putea fi oferite pentru seria iPhone 7S, insa e greu de crezut ca Apple va implementa prea multe noutati pentru a nu distrage atentia oamenilor de la adevarata “vedeta” de anul acesta, adica iPhone 8.

 • Srb Srb

  Superb, si Georgica cu frica zicea ca i8 nu ava avea 83% sau mai mare STBR

 • creed

  Toate trei (3) vor arată extraordinar de bine , superbe !!! Rama de inox ii va da un “aer” de superioritate , de lux , fata de restul telefoanelor de pe piața .

 • ibadea

  arata intr-un mare fel, nu ma gandeam ca o sa fiu asa nerabdator sa apara i8

 • Stevo

  Daca va avea spate de sticla si rama aia cromata oribila..pt mine vor fi groaznice ca design. Intern sunt rachete dar design’ul..imi inspira ceva ieftin gen samsung etc.. naspa. De la iphone 6 pana la 7 toate au fost si sunt superbe. Eu daca as fi in locul lui Tim as schimba radical design ul viitoarelor modele. Nu iei restilizezi un iphone 7 cu sticla… groaznic rau.

 • Stevo

  Da va arata ca un Galaxy s5 😉

 • Srb Srb

  adica sa le faci in forma romb ca din 2007 in general designul in mare ramane la fel

 • Stevo

  Pai nu mi se pare un “wow” un rahat de rama cromata . Iphone 4 ,3.. mi se pare muult mai frumos iphone 7 . One piece , no edges . Dar ma rog..lumea vrea ca la 2020 dar inspirat din 2007 🙂 .

 • Srb Srb

  pai va fi precum iphone 4 sa zic. Mie imi place rama sa fie in culoarea aleasa…adica daca iei black sa fie neagra, gold sa fie gold…merge f ok cu display negru

 • Stevo

  Acuma stii cum e , una e o macheta si alta e in realitate, poate ma voi insela eu sau poate nu . Oricum sunt misto. Doar ca ar fi fost fain ca designul sa fi fost tot sticla ..rotunjit minimalist fara multe complicatii. Din ce am vaz pana acum arata groaznic si mie nu imi place dar cand va fi lansat poate fi cu totul alta treaba. Una peste alta eu nu m as fi gandit vreodata ca vor bandaja telefonul cu o rama nichelata.