iPhone 7S vs iPhone 8 vs iPhone 7 – Comparatie Detaliata

iPhone 7S Plus apare intr-o comparatie detaliata cu iPhone 8 si iPhone 7 pentru a ne arata diferentele reale dintre cele trei smartphone-uri.

iPhone 7S Plus, iPhone 8 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-o comparatie detaliata menita sa ne arate exact ce fel de schimbari vor fi oferite anul acesta de catre cei de la Apple. iPhone 7S urmeaza sa aiba parte de o schimbare majora pe care compania Apple a pregatit-o pentru iPhone 8 anul acesta si putina lume credea zvonurile aparute in lunile trecute, insa iata ca ea este 100% adevarata in final.

iPhone 7S va avea o carcasa din sticla integrata de catre compania Apple, la fel ca iPhone 8, iar asta inseamna ca vom avea disponibil inclusiv un sistem de incarcare wireless. Da, ati citit bine, iPhone 7S va avea un sistem de incarcare wireless anul acesta multumita carcasei din sticla, deci incep sa apara tot mai multe motive sa cumparam acest smartphone in cazul in care nu vom gasi iPhone 8.

iPhone 7S Plus apare astazi intr-o comparatie detaliata si de inalta rezolutie cu iPhone 8 si iPhone 7 Plus pentru a ni se arata diferentele principale dintre aceste terminale. Vorbim despre un iPhone 7S care are un design aproape identic cu cel al iPhone 7 Plus, exceptie facand carcasa din sticla care este folosita anul acesta de catre compania Apple si acele antene care nu mai inconjoara in mod urat marginile carcasei.

iPhone 7S vs iPhone 8 vs iPhone 7 – comparatie detaliata

iPhone 7S Plus are aceleasi dimensiuni ca iPhone 7 Plus, iar asta pentru ca Apple nu are motive sa faca vreo schimbare din acest punct de vedere. iPhone 7S si iPhone 7S Plus nu vor avea Touch ID integrat in carcasa, asa cum au sugerat unii fara prea multa experienta, iar asta pentru ca nu ar avea logica sa faci o asemenea schimbare din moment ce ai buton Home fizic disponibil in panoul frontal.

iPhone 7S Plus este totusi mai mare decat iPhone 8, iar asta pentru ca noul design pentru al doilea a permis integrarea unui ecran mai mare intr-o carcasa mai mica. iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea iPhone 8 intre ele in ceea ce priveste dimensiunile, compania Apple incercand sa aduca un terminal intermediar in linia sa de produse pentru cei care nu doresc smartphone-uri cu dimensiuni prea mari.

iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi practic terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu o carcasa de sticla, incarcare wireless si performante mult mai bune. Nu se stie exact ce alte imbunatatiri ar putea fi oferite pentru seria iPhone 7S, insa e greu de crezut ca Apple va implementa prea multe noutati pentru a nu distrage atentia oamenilor de la adevarata “vedeta” de anul acesta, adica iPhone 8.