eMAG – 11 august cu folii pentru iPhone de la 2 LEI

eMAG are pe 11 august o gama foarte variata de folii de protectie pentru ecranele iPhone, diverse modele, pe care le veti gasi in aceasta pagina in momentul de fata. Reducerile pentru folii de protectie pentru iPhone la eMAG sunt de 77%, iar partea cea mai buna este ca puteti cumpara unele accesorii de acest gen cu doar 2 LEI chiar acum.

Da, ati citit bine, puteti cumpara folii de protectie pentru iPhone cu doar 2 LEI in cadrul campaniei de reduceri desfasurate de catre cei de la eMAG, preturile fiind foarte mici. Vorbim atat despre folii de protectie pentru iPhone din plastic, cat si folii din sticla, astfel ca aveti posibilitatea de a cumpara orice doriti, fara probleme.

eMAG – 11 august cu folii pentru iPhone de la 2 LEI

emag 11 august folii iphone 2 lei

Aproape 400 de folii de protectie pentru iPhone sunt disponibile in oferta cu pret redus de pana la 57%, fiecare model al iPhone vandut de Apple in ultimii 5 ani avand cand un produs disponibil. De la iPhone 4 la iPhone 7 Plus, veti gasi cu siguranta o folie de protectie la reducere, ele fiind foarte utile in a va proteja ecranele in cazul accidentelor.

Separat de clasicele folii de protectie pentru iPhone, veti gasi in cadrul magazinului si reduceri la accesorii care au forma unui panou frontal, deci veti putea schimba inclusiv aspectul fetei terminalului vostru iPhone cu o folie din plastic, sau una care este facuta din sticla rezistenta la lovituri, sau zgarieturi.

Puteti gasi in aceasta pagina toate reducerile la folii de protectie pentru iPhone si va recomand sa profitati de ocazie, mai ales ca preturile sunt atat de mici.