Samsung Galaxy S8 – Reduceri Foarte Mari Acum

Samsung Galaxy S8 este vandut cu reduceri foarte mari de catre compania Samsung in diverse zone de pe globl pentru ca vanzarile nu mai sunt la fel de bune.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat de catre compania Samsung in cursul lunii aprilie, smartphone-ul avand parte de o evolutie destul de neconvingatoare pana acum. Cei de la Samsung nu s-au laudat prea mult cu vanzarile Samsung Galaxy S8, semn ca ele n-au fost mai mari decat cele ale Samsung Galaxy S7, dar e posibil sa nu se fi ridicat nici macar la nivelul celor inregistrate de catre predecesorul sau.

Samsung Galaxy S8 va fi precedat de catre Samsung Galaxy Note 8, care va fi lansat peste mai putin de 2 saptamani, iar Samsung a inceput deja sa scada serios pretul primului. Samsung Galaxy S8 este vandut in momentul de fata cu reduceri foarte mari in foarte multe dintre tarile in care este vandut, iar asta nu pentru ca exista cerere foarte mare, ci pentru ca probabil lumea asteapta iPhone 8 din septembrie.

Samsung Galaxy S8 are reduceri de pana la 150 – 250 de dolari in multe tari, cele din Romania fiind disponibile in aceasta pagina, iar asta pentru ca Samsung este disperata sa-si creasca vanzarile. Vorbim aici despre promotii oferite sub pretul de baza, nu prin umflarea pretului Samsung Galaxy S8 si reducerea sa substantiala, asa cum se intampla in mod normal in Romania, situatia fiind una foarte interesanta.

Samsung Galaxy S8 – reduceri foarte mari acum

Samsung Galaxy S8 Reduceri Mari

Samsung Galaxy S8 este vandut la reduceri foarte mari pentru ca Samsung trebuie sa isi tina vanzarile la un nivel ridicat si lumea nu prea-i mai cumpara terminalele. Lansarea Samsung Galaxy Note 8, dar si cea a iPhone 7S si iPhone 8 au cam luat atentia de la Samsung Galaxy S8 in aceasta vara, asa ca alta solutie decat reducerile substantiale nu exista pentru a tine vanzarile la un nivel relativ ridicat.

Samsung Galaxy S8 vandut cu reduceri de acest gen va subtia substantial profitul celor de la Samsung, care si asa este foarte mic in piata smartphone. Totusi, strategia Samsung va afecta inclusiv vanzarile competitorilor, in special cele ale iPhone 7, care oricum nu se mai vinde bine din cauza tuturor zvonurilor privind iPhone 7S si iPhone 8, asa ca reducerile pentru Samsung Galaxy S8 vor fi bune pentru multi.

Samsung Galaxy S8 este vandut cu reduceri mari la operatorii de telefonie mobila si la multe magazine online, iar in functie de fiecare reducerile difera. Samsung Galaxy S8 ar putea fi dat uitarii de catre multi dupa ce Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe piata, insa totul depinde de succesul acestui nou smartphone si de eventuala existenta a unor probleme cu baterii care iau foc sau explodeaza.

18 COMENTARII

  1. Reducerile acelea sunt doar la variantele dual-sim care nu sunt atat de cautate. Variantele normale inca nu au reduceri deloc nicaieri. Doar la operatori la achizitia cu abonament. S8+ la emag este exact la acelasi pret la care l-am achizitionat si eu acum mai bine de doua luni.

  2. pai ce sa faca cu ele, daca nu le vand acum, nici nu or sa le mai vanda.
    Oricum pretul a fost 3400 la lansare, emag are reducere de la 3600 la 3100 (sanchi), pretul deja este 2800 in multe magazine online, iar reclama mincinoasa

  3. In Romania oricum reducerile sunt de rahat, articolul nu e despre reducerile din Romania, ci despre cele din strainatate. de la Amazon si pana la operatori, exista reduceri mari peste tot.

  4. pai asa o sa vezi probabil si fata cu note 8…iti dai seama ca ii acopera toata partea laterala a capului. Trebuie sa isi lase parul lung

  5. În Franța atât s8 normal cat și plus sau ieftinit cu 100€. Eu zic ca 100€ pentru majoritatea persoanelor înseamnă ceva.

  6. Reduceri mari.. Despre ce se vb? Care reduceri? De 300/400 de Ron de la 3600/3500~iar la ab la orice operator este 700/800 euro asa ca eu nu vad nici o reducere

  7. Sunteți cam defazati cu știrile. Pe alte site-uri S8 e dat ca s-ar vinde foarte bine, profitul Samsung e la nivel record, sponsorul vostru emag vinde in continuare tot la 39 mil.(reducere mare ce să zic), pe când amazon vinde de 2 luni la 600 euro. A ramas la birou numai femeia de serviciu si nu se descurcă prea bine cu traducerea de pe google a articolelor tech?