Samsung Galaxy S8 – Reduceri Foarte Mari Acum

Samsung Galaxy S8 este vandut cu reduceri foarte mari de catre compania Samsung in diverse zone de pe globl pentru ca vanzarile nu mai sunt la fel de bune.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat de catre compania Samsung in cursul lunii aprilie, smartphone-ul avand parte de o evolutie destul de neconvingatoare pana acum. Cei de la Samsung nu s-au laudat prea mult cu vanzarile Samsung Galaxy S8, semn ca ele n-au fost mai mari decat cele ale Samsung Galaxy S7, dar e posibil sa nu se fi ridicat nici macar la nivelul celor inregistrate de catre predecesorul sau.

Samsung Galaxy S8 va fi precedat de catre Samsung Galaxy Note 8, care va fi lansat peste mai putin de 2 saptamani, iar Samsung a inceput deja sa scada serios pretul primului. Samsung Galaxy S8 este vandut in momentul de fata cu reduceri foarte mari in foarte multe dintre tarile in care este vandut, iar asta nu pentru ca exista cerere foarte mare, ci pentru ca probabil lumea asteapta iPhone 8 din septembrie.

Samsung Galaxy S8 are reduceri de pana la 150 – 250 de dolari in multe tari, cele din Romania fiind disponibile in aceasta pagina, iar asta pentru ca Samsung este disperata sa-si creasca vanzarile. Vorbim aici despre promotii oferite sub pretul de baza, nu prin umflarea pretului Samsung Galaxy S8 si reducerea sa substantiala, asa cum se intampla in mod normal in Romania, situatia fiind una foarte interesanta.

Samsung Galaxy S8 – reduceri foarte mari acum

Samsung Galaxy S8 Reduceri Mari

Samsung Galaxy S8 este vandut la reduceri foarte mari pentru ca Samsung trebuie sa isi tina vanzarile la un nivel ridicat si lumea nu prea-i mai cumpara terminalele. Lansarea Samsung Galaxy Note 8, dar si cea a iPhone 7S si iPhone 8 au cam luat atentia de la Samsung Galaxy S8 in aceasta vara, asa ca alta solutie decat reducerile substantiale nu exista pentru a tine vanzarile la un nivel relativ ridicat.

Samsung Galaxy S8 vandut cu reduceri de acest gen va subtia substantial profitul celor de la Samsung, care si asa este foarte mic in piata smartphone. Totusi, strategia Samsung va afecta inclusiv vanzarile competitorilor, in special cele ale iPhone 7, care oricum nu se mai vinde bine din cauza tuturor zvonurilor privind iPhone 7S si iPhone 8, asa ca reducerile pentru Samsung Galaxy S8 vor fi bune pentru multi.

Samsung Galaxy S8 este vandut cu reduceri mari la operatorii de telefonie mobila si la multe magazine online, iar in functie de fiecare reducerile difera. Samsung Galaxy S8 ar putea fi dat uitarii de catre multi dupa ce Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe piata, insa totul depinde de succesul acestui nou smartphone si de eventuala existenta a unor probleme cu baterii care iau foc sau explodeaza.