WhatsApp – Noua Functie Pentru Poze si Video

WhatsAp are o noua functie pentru poze si clipuri video incepand de astazi, ea avand denumirea MMS, dar nu are legatura cu vechiul sistem pe care il stiti.

WhatsApp are incepand de astazi o noua functie pentru poze si clipuri video, ea fiind distribuita prin serverele WhatsApp din lumea intreaga de catre compania americana. Vorbim despre o functie care a fost lansata fara ca vreo persoana sa divulge planurile celor de la WhatsApp in prealabil, asa ca vorbim despre o surpriza interesanta facuta de catre compania care este detinuta de catre Facebook.

WhatsApp a lansat astazi o functie numita MMS, iar nu, ea nu este cea pe care o stiti de la vechile telefoane mobile. MMS, sau Multi Media Server, este un protocol pentru transferul de poze si clipuri video intre utilizatorii WhatsApp, acesta avand rolul de a face procesul mult mai rapid decat pana acum, dar si mai stabil, iar toti cei care folosesc platforma pe iPhone il vor avea disponibil de azi.

WhatsApp va folosi acest protocol MMS pentru a transfera pozele si clipurile video prin intermediul serverelor Facebook, deci nu prin infrastructura proprie. Multumita acestui nou protocol, WhatsApp va transfera pozele si clipurile video in timp real intre utilizatori, acestia avand posibilitatea de a le descarca mult mai repede decat pana in prezent in propriile telefoane, asa ca vorbim despre o schimbare foarte buna.

WhatsApp – noua functie pentru poze si video

whatsapp functie poze video

WhatsApp va folosi acest protocol incepand de astazi, insa Facebook o foloseste si pentru transmisiunile in direct prin platforma Live, asa ca nu vorbim despre ceva oferit in premiera. WhatsApp permite folosirea acestui nou protocol pentru transferul pozelor, a clipurilor video, dar inclusiv a imaginilor animate de tip GIF, sau chiar a documentelor, asa ca puteti partaja proape orice doriti voi din aplicatie.

WhatsApp are de ceva vreme implementata optiunea de a descarca simultan mai multe fisiere, asa ca multumita acestui protocol MMS totul se va transfera mai rapid. Noul protocol MMS va cripta in continuare toate transferurile de date facute prin intermediul WhatsApp, astfel ca nu trebuie sa va faceti grija ca ele vor fi interceptate, compania sustinand ca utilizatorii sunt in siguranta.

WhatsApp lucreaza la implementarea suportului si pentru alte functii pe care le ofera in momentul de fata in aplicatia pentru iPhone si Android, dar asta va necesita timp. Acestea fiind spuse, daca aveti un iPhone, atunci aceasta schimbare va deveni activa astazi, sau in zilele urmatoare, insa nu veti vedea efectiv daca protocolul va deveni activ, ci ar trebui sa “simtiti” asta in transferurile de poze, clipuri video, documente, etc, facute prin WhatsApp.