Facebook – Program ce Sparge Parolele Conturilor

Facebook are utilizatorii atacati de un program fals care spune ca poate sparge parolele conturilor, dar in realitate fura datele utilizatorilor.

Facebook are un program care sparge parolele conturilor utilizatorilor si vorbim aici despre ceva creat de catre hackeri care au avut cu totul alta idee in minte. In imaginile de mai jos puteti vedea acest program care este prezentat de catre unii ca fiind creat pentru a sparge parolele conturilor Facebook, insa in realitate el fura parolele conturilor celor care incearca sa il foloseasca in exact acest scop.

Facebook are foarte multe persoane interesate sa sparga conturile altor utilizatori, iar hackerii se folosesc de aceasta dorinta pentru a fura informatiile acelor persoane. Conform unei companii specializate in securitate informatica, in momentul in care acest fals program pentru spart parolele conturilor Facebook este deschis in calculatoare, el injecteaza un malware care fura datele celor care l-au pornit.

Facebook este folosita de 2 miliarde de persoane din intreaga lume, iar in baza acestui lucru, hackerii care au creat programul fals pentru spart parole au observat o crestere in umarul de fictime infectate. Facebook Password Stealer sau Facebook Password Recovery este denumirea sub care acest program fals pentru spart parolele conturilor Facebook este distribuit, iar unii sunt extrem de usor de pacalit.

Facebook – programul fals care sparge parolele conturilor

facebook program sparge parole conturi 1

Facebook nu are vreo vina in ceea ce se intampla acum, pentru ca ea nu a creat programul si nici nu recomanda incercare de a sparge parolele conturilor utilizatorilor. Facebook nu a comentat in vreun fel problema programului fals care ar trebui sa sparga parolele conturilor utilizatorilor si desigur ca nici nu o va face pentru ca nu are de ce sa ii acorde atentie in momentul de fapta, sau candva in viitor.

Facebook este atat de populara incat hackerii care au creat acest program il promoveaza exact asa cum trebuie pentru a atrage oamenii care vor sa sparga conturile utilizatorilor. Niciunul dintre cei care vor deschide in calculatoare acest program pentru a sparge parola contului vreunui utilizator Facebook nu va face altceva decat sa isi ofere propriile date hackerilor, dar oamenii nu stiu asta in avans.

facebook program sparge parole conturi

“This appears very widespread and growing. We classified this as an ongoing malicious campaign with the threat actors actively marketing it as ‘Facebook Password Stealer’ or, more innocuously, ‘Facebook Password Recovery.’ The attackers also seem to be sophisticated marketers who understand there is potentially big demand for the purported service and are distributing the sample via Spam, Ad campaigns, Pop-ups, Bundled Software, Porn sites and also some times as a standalone software.”

Facebook are, din pacate, foarte multe persoane care doresc sa le faca rau celor din jurn, insa iata ca exista si programe care le arata ca nu trebuie sa incerce sa le faca rau altora. In general, este bine sa va feriti de programele care sustin ca pot sparge parolele conturilor de email, sau Facebook, pentru ca de obicei ele sunt pline de malware si pot duce in final la pierderea de date importante din calculatoarele voastre.