iPhone 8 – Acest Video iti ARATA cum va Functiona

iPhone 8 a fost prezentat in fel si chip de catre o varietate de asiatici care au pozat totul, de la simple mulaje si pana la machete care arata foarte, foarte real. Am vazut cum arata iPhone 8 in exterior, insa acum marele intrebari se pun in legatura cu modul in care va functiona interfata noului smartphone in iOS 11 si cat de deranjant va fi acel decupaj vizibil in partea superioara a ecranului telefonului.

iPhone 8 are in clipul video de mai jos prezentata singurul concept real care a fost gandit pentru a reproduce modul real de utilizare incepand cu iOS 11. Vorbim despre o interfata a unui iPhone care este redata pe un ecran mare, ea avand acel decupaj vizibil in partea superioara, asa cum va fi in iPhone 8, iar in partea inferioara avem ceea ce seamana cu un buton Home virtual, pe care Apple il va include.

iPhone 8 – acest video iti arata in avans cum va functiona

iPhone 8 ar putea avea noul buton Home virtual creat intr-o versiune ceva mai mare si zona de functii ar putea ocupa mai mult din ecran, dar per total, ceea ce vedem mai jos ar trebui sa fie foarte aproape de realitate. iPhone 8 nu a avut dezvaluita pana acum vreo animatie care sa ne arate cum ar putea functiona interfata sa principala in iOS 11, asa ca aceasta reprezentare ar trebui sa ne aduca cat se poate de aproape de realitate.

iPhone 8, daca ar fi sa ma intrebati pe mine, va avea totul gandit exact precum in clipul video de mai sus, iar asta pentru ca aceasta este si cea mai simpla metoda de a-l crea. Cred ca in baza acestei reprezentari urmeaza sa vedem si altele pentru iPhone 8 care ar putea prezenta din nou perspective modul in care iOS 11 ar putea controla spatiul disponibil pentru noul ecran, asa ca vom sti in avans ce vom primi.

22 COMENTARII

  1. Cu Samsung am rămas la 7Edge, 8ul e ciudat rau de tot cu amprenta aia aruncata aiurea, l-am dat după câteva zile, primul din serie la care am renunțat.

    Dacă și iPhone-ul nou o sa aibă amprenta pe spate sau rahatul ala negru pe centru în partea de sus, sigur rămân cu 7+ul, dar totuși sper sa mai micșoreze marginile și sa integreze cumva TouchID ul sub ecran.

    Ce se vede în acest clip, e pur și simplu oribil, ultimul iPhone care mi-a plăcut cu adevărat a fost 5S, restul le-am luat doar asa… de palmares… bani aruncați aiurea, bine ca am de unde.