iPhone – Cum Asculti Muzica mai Tare cu acest Truc

iPhone, fie ca va vine sa credeti, sau nu, are un truc foarte simplu care va permite sa ascultati muzica mai tare fara a creste puterea difuzorului, sau a difuzoarelor. Vorbim despre un truc foarte simplu care a innebunit internetul zilele acestea, el putand fi indeplinit extrem de simplu, iar rezultatul este imediat pentru ca muzica redata de catre telefoanele voastre se va auzi mult mai tare decat inainte de-al face.

iPhone are doua difuzoare doar incepand cu iPhone 7 si deci modelele anterioare au un singur difuzor, asa ca acest truc va fi extrem de util cand ascultati muzica, in special in spatii deschise. Trucul implica doar modificarea unei setari din iPhone care se aplica pentru muzica redata cu ajutorul aplicatiei Music, Muzica, deci e posibil ca in alte aplicatii sa nu va bucurati de acest truc, asa ca este bine sa stiti asta de la bun inceput.

iPhone – cum asculti muzica mai tare cu acest truc

iPhone asculti muzica tare

iPhone are implementat de catre compania Apple un egalizator audio care poate fi controlat prin intermediul aplicatiei Configurari, Setting, in toate versiunile iOS. Alegand o setare de acolo veti asculta muzica mai tare pe telefoanele iPhone, dar cel mai probabil inclusiv pe tabletele iPad, deoarece aceeasi setare exista si pentru aceste produse, asa ca s-ar putea sa faceti o petrecere reusita inclusiv cu tabletele celor de la Apple.

Bun, lasand vorba goala la o parte, iata ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de acest truc :

  1. Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
  2. Mergeti in Music > EQ, Muzica > Egalizator.
  3. Aici cautati setarea Late Night, Nocturn si activati-o.

Am incercat trucul acesta pentru iPhone si realitatea este ca muzica pare sa se auda putin mai tare, insa diferenta nu este colosala, dar asta depinde si de locatia in care va aflati. Voi ce experienta ati avut cu acest truc pentru iPhone ?