iPhone 8 – cat de Ciudat va Arata Totul pe Ecran

iPhone 8, dupa cum prea bine stiti, va avea un decupaj in ecran, iar astazi vedem cat de ciudat va arata continutul vide, sau chiar pozele, pe noul ecran. Mai jos aveti o imagine de tip concept care a fost creata special pentru a ne prezenta cum arata un clip video vazut pe intregul ecran al iPhone 8, iar acel decupaj superior urmeaza sa strice destul de mult formatul cu care eram deja obisnuiti pentru acest tip de continut.

iPhone 8 are portiuni din interfata afisate in jurul decupajului din partea superioara, iar daca este sa ne imaginam ca acolo nu va fi vizibil doar continut static, atunci am putea ajunge la problema de mai jos. Teoretic, daca este sa dam crezare acestui concept, atunci iPhone 8 ar urma sa afiseze in marginile decupajului parti din continutul video, sau multimedia, care in mod normal ar trebui sa fie afisate in marginea ecranului.

iPhone 8 – cat de ciudat va arata totul pe ecran ?

iPhone 8 continut ciudat ecran

iPhone 8 cu o asemenea interfata pentru a reda clipuri video nu ar reprezenta o idee chiar atat de grozava, asa ca parerea mea este ca Apple a gandit totul diferit. Mai exact, pentru a evita problemele de acest gen, cred ca Apple a gandit interfata iOS 11 pentru iPhone 8 astfel incat in acele margini sa fie afisate in mod permanent informatii despre semnal si baterie, sau cine stie ce alte optiuni utile.

iPhone 8 vine cu un ecran care are o forma neobisnuita, dar asta nu inseamna ca si experienta de utilizare ar trebui sa fie una proasta. Cred ca inginerii Apple au gandit interfata iOS 11 astfel incat ea sa complimenteze acest decupaj si sa ofere functii utile, iar continutul din ecran va fi afisat pana la margina sa, nu in jurul sau, pentru ca iPhone 8 sa arate continutul intr-un mod logic, nu ca si cum ar fi fost facut de catre Samsung.

Voi ce parere aveti ?

 

43 COMENTARII

  1. Contentul va incepe de sub bara neagra si colturile vor fi negre din soft. Contentul va acoperi toata partea de jos..zona de buton virtual Home disparand!

  2. iPhone 8 sau IPhone Pro depinde ce nume ai vor da cei de la Apple , nu va arăta așa , designul final va fi diferit ,veți vedea va fi o mare surpriza .

  3. nu, am zis ca acel decupaj va fi in linie cu o bara neagra, cand vezi video. In rest ai notificarile pt wifi baterie operator
    Dar oare unde va fi pus ORA EXACTA ?? :)))

  4. Deci ceea ce se vede in pozele din acest articol e de toata jena. Cum sa tai din contentul afisat? O idiotenie… Nu cred ca va fi asa…

  5. Nu are cum sa arate asa, in niciun caz…
    Tot continutul trebuie sa aibe o ratie, altfel nu poate fi afisat.
    Un articol mai bun? Altceva?

  6. In pozele de mai sus decupajul intra peste continut. Ceea ce nu e ok. Continutul trebuie afisat integral asa cum e dat de cel care l-a produs. E nasol rau daca va fi ca in pozele astea. Tu nu prea intelegi cum sta treaba. Degeaba afisezi clipul pe tot ecranul daca tai din el cu decupajul. E dovada de lipsa de profesionalism.

  7. eu ti-am dat link si credeam ca despre link vorbim. dar observ ca ai ramas limitat la 2 poze din acest articol….
    nu se va intampla asa ca in pozele din acest articol. sper ca acum ai inteles

  8. 1. Momentan este la nivel de zvonuri totul. Vom vedea dupa lansare. Daca va fi ca in acest articol va fi de toata jena si lipsit de orice justificare. Daca nu, e ok, dar vor fi alte dezamagiri.
    2. Mi-ai dat un raspuns in alta parte unde iarasi ai jignit. Nu-l gasesc ca sa raspund acolo. Poate l-ai sters. Normal ca incerci sa ma jignesti. Eu sunt cel care te-a facut pe aici sa recunosti ca dai comentarii doar ca sa inciti pentru vizualizarile acestui site. Tot eu sunt cel care ti-a demonstrat ca nu ai si nu ai avut niciodata iphone si nici S8. Si ca sa iti raspund la jignirea din acel comentariu iti spun ca da, eu mai am telefon fix. Pentru ca cei care au afaceri au nevoie sa trimita faxuri. Documentele oficiale catre institutii publice nu se pot trimite pe mail. Dar tu nu stii astea desi esti mare businessman. Tu citesti informatii de pe net si le expui pe aici ca mare detinator de iphone desi nu visezi sa ai vreodata. Ai demonstrat asta de multe ori prin aberatiile spuse de tine.

  9. ca mai sunt unii ce folosesc fix si fax ca oamenii din preistorie treaba lor, sunt f f multe firme ce functioneaza si fara fax…wtf
    daca pun acum poza cu iphone 7 te fac de kkt si nu vreau, pt ca cei noi veniti pe site, nu ar trebui sa vada oameni umiliti.
    Tu esti ala care mi-ai citit introducerea cand am intrat aici? ca nu inteleg ce vrei sa spui, eu m-am prezentat de cand am intrat aici prima data.
    ma gandesc daca ai fost alaptat cat a fost nevoie ca pari un om putin mai inapoiat

  10. ???
    Esti pa-pa de mult. Cand o sa ai smartphone de top mai vorbim. Pana atunci… Gura mica! Si vise placute! Te-ai dat de gol cu prea multe… ???

  11. ??? Unde era J.R. din Dallas ???
    Daca aveai un sfert din banii mei nu stateai sa inciti pe un site doar pentru a face vizualizari si accesari ??? Vezi ca iar te dai de gol. Iphone nu ai, samsung nici nu ai atins, acum demonstrezi si ca urla foamea in tine. Comentariul asta al tau demonstreaza tot.

  12. Pai zaone il critica si tu intelegi ca trebuie sa il cumperi…, cu asa oameni apple isi permite sa nu faca nimic, oricum se va vinde.

  13. Si dupa logica unui om mare ca tine mai demonstreaza ca mai am si bete-n funduletz. Deja banuiesc ca stiai ca merg cracanat pe strada

  14. Yep,pe cand la i8 macar o sa ai niste info in bara de sus,la altii precum s8 din 5.8″ ai practic vreo 5.5″ ca marginile laterale sunt useless la vizualizat continut. Mai se vede si ciudat

  15. Modereaza cineva comentariile pe acest blog care devine tot mai de c…t pe zi ce trece? Si nu din cauza lui Zanone si din cauza celor care comenteaza. Majoritatea comentariilor sunt jigniri sau offtopic dar nimeni nu se sesizeaza sa le stearga.

    Ce legatura are cate telefoane a avut Srb si cum a fost alaptat X si Y cu titlul articolului?!