Prima Pagina Apple Apple Folosita intr-o Campanie Impotriva Google

Apple Folosita intr-o Campanie Impotriva Google

Apple, sau mai bine zis imaginea sa si a fostului co-fondator Steve Jobs, este folosita intr-o campanie publicitara outdoor directionata impotriva celor de la Google. In imaginile de mai jos puteti vedea despre ce este vorba, campania publicitara fiind initiata dupa ce Google a concediat un angajat care a publicat un memoriu intern privind divesitatea in randul angajatilor companiei din Mountain View.

Materialele publicitare au fost amplsate in unele statii de autobuz din apropierea campusului companiei Google, dar si pe unele banci din respectiva zona. Puteti vedea foarte clar cat de mare este problema celor de la Google, compania fiind comparata cu un gulag, iar de aici va puteti da seama ca este nevoie de o schimbare serioasa de atitudine acolo, altfel Apple va ramane compania privita cu ochi buni de angajati.

Apple Folosita intr-o Campanie Impotriva Google

apple campanie impotriva google

Google este in aceasta problema deoarece l-a concediat pe angajatul care a scris un memoriu de 10 pagini in care afirma ca numarul de barbati angajati este mult mai mare decat numarul de femei. Cateva studii facute in Silicon Valley, si nu numai, arata ca angajatii altor companii sunt de acord cu faptul ca barbatul a fost conediat de Google, la Apple fiind cele mai multe persoane care sustin ceea ce a facut el.

apple campanie impotriva google 1

Desi imaginea lui Steve Jobs este folosita impotriva Google pentru a promova respectarea angajatilor, trebuie sa ne amintim faptul ca fostul co-fondator nu este totusi cel mai bun exemplu. Steve Jobs este recunoscut pentru modul urat in care ii trata pe unii angajati, insa macar nu a fost criticat din cauza problemelor privind diversitatea in randul persoanelor care sunt angajate in cadrul companiei Apple.

apple campanie impotriva google 2

apple campanie impotriva google 3

 • Srb Srb

  hahahah, este normal sa fii dat afara cand lucrezi pt compania producatoare a android’ului

 • Daniel B

  La google se lucreaza cu creierul .la apple nai creer iti folosesc fesele (do$yl) si tot aj nevoie de tine

 • ALyyy

  Daniel, ai violat limba romană 🙁

 • Srb Srb

  se pare ca tu stii mai bine, sa inteleg ca fesele tale sunt folosite
  Se pare ca daca lucrezi cu creierul ajungi demis

 • shapk

  Google este cel mai mare brand mondial. A depasit Apple de mult. Deci e degeaba.

 • Daniel B

  Esti sigur ? Băiete eu familie si copii .Nu tai frunze la ciini ca tine .. si ia seama la cuvinte mai gindeste din cind in cind

 • iulian75

  Daniel… iar ai violat limba romană..

 • Srb Srb

  “Baiete eu familie si copii” nu ar trebui sa existe un verb pe acolo? Nimic nu se intelege

 • Daniel B

  Ms de corectare recunosc nus bun cu romana

 • Daniel B

  Din gresala .Am mai spus de asta nus nascut roman

 • Daniel B

  Amintesc nus nascut roman