Samsung Galaxy Note 8 – Performante Dezamagitoare

Samsung Galaxy Note 8 va avea performante dezamagitoare in fata iPhone 7 Plus, dar nu doar a sa, pentru ca Nokia 8 sau iPhone 8 il vor intrece deasemenea.

Samsung Galaxy Note 8 va avea performante dezamagitoare in raport cu iPhone 7 Plus si Samsung Galaxy S8, fara a mai lua in discutie iPhone 8 si ceea ce va oferi acest telefon. Samsung Galaxy Note 8 are rezultatele unui nou test de performante dezvaluit astazi, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, ele nu difera de cele pe care le inregistreaza Samsung Galaxy S8, si sunt doar usor mai mare decat ale iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 are 6 GB RAM, conform acestui test de performante, iar unii se asteptau ca el sa aiba rezultate mult mai bune decat Samsung Galaxy S8. Realitatea este totusi diferita, pentru ca ele vor avea exact acelasi procesor in chip-urile Qualcomm Snapdragon 835 si Exynos 8895, asa ca e imposibil ca performantele sa difere dca frecventele de lucru nu sunt crescute in prealabil pentru Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 cu 6 GB RAM nu va avea performante mai bune decat predecesorul sau, dar probabil va fi capabil sa tina mai multe aplicatii deschise in fundal. Aceasta ar fi o imbunatatire majora pentru seria de smartphone-uri Samsung, iar asta pentru ca rapiditatea cu care se vor desfasura lucrurile in Samsung Galaxy Note 8 nu se va schimba in vreun fel sau altul, desi multi sperau asta.

Samsung Galaxy Note 8 va avea performante dezamagitoare in fata iPhone

samsung galaxy note 8 performante dezamagitoare

Samsung Galaxy Note 8 va avea performante mai slabe chiar si decat cele ale Nokia 8, sa nu mai vorbim despre iPhone 8, iar asta spune multe despre strategia Samsung. Exist aposibilitatea ca frecventele de lucru ale Samsung Galaxy Note 8 sa nu fi fost crescute pentru a nu exista riscul de supraincalzire in timpul folosirii si eventual de explozie, asa cum s-a intamplat cu Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat cu doar cateva zile inaintea iPhone 8, insa in ceea ce priveste performantele va fi cu un an in urma smartphone-ului Apple. Samsung Galaxy Note 8 nu se va apropia de el, asa ca toate sperantele vor merge catre Samsung Galaxy S9, care va veni cu procesoare noi nu doar din partea companiei Samsung, ci si din partea celor de la Qualcomm, parteneri de traditie.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe 23 august de catre compania Samsung, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc abia pe data de 15 septembrie. iPhone 8 va fi prezentat intre aceste doua momente, asa ca vom sti din timp cat de bine se descurca noul smartphone al Apple in raport cu Samsung Galaxy Note 8, iar asta ar putea afecta intentia de achizitie a unor persoane.