Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – Performante Dezamagitoare

Samsung Galaxy Note 8 – Performante Dezamagitoare

Samsung Galaxy Note 8 va avea performante dezamagitoare in fata iPhone 7 Plus, dar nu doar a sa, pentru ca Nokia 8 sau iPhone 8 il vor intrece deasemenea.

Samsung Galaxy Note 8 va avea performante dezamagitoare in raport cu iPhone 7 Plus si Samsung Galaxy S8, fara a mai lua in discutie iPhone 8 si ceea ce va oferi acest telefon. Samsung Galaxy Note 8 are rezultatele unui nou test de performante dezvaluit astazi, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, ele nu difera de cele pe care le inregistreaza Samsung Galaxy S8, si sunt doar usor mai mare decat ale iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 are 6 GB RAM, conform acestui test de performante, iar unii se asteptau ca el sa aiba rezultate mult mai bune decat Samsung Galaxy S8. Realitatea este totusi diferita, pentru ca ele vor avea exact acelasi procesor in chip-urile Qualcomm Snapdragon 835 si Exynos 8895, asa ca e imposibil ca performantele sa difere dca frecventele de lucru nu sunt crescute in prealabil pentru Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 cu 6 GB RAM nu va avea performante mai bune decat predecesorul sau, dar probabil va fi capabil sa tina mai multe aplicatii deschise in fundal. Aceasta ar fi o imbunatatire majora pentru seria de smartphone-uri Samsung, iar asta pentru ca rapiditatea cu care se vor desfasura lucrurile in Samsung Galaxy Note 8 nu se va schimba in vreun fel sau altul, desi multi sperau asta.

Samsung Galaxy Note 8 va avea performante dezamagitoare in fata iPhone

samsung galaxy note 8 performante dezamagitoare

Samsung Galaxy Note 8 va avea performante mai slabe chiar si decat cele ale Nokia 8, sa nu mai vorbim despre iPhone 8, iar asta spune multe despre strategia Samsung. Exist aposibilitatea ca frecventele de lucru ale Samsung Galaxy Note 8 sa nu fi fost crescute pentru a nu exista riscul de supraincalzire in timpul folosirii si eventual de explozie, asa cum s-a intamplat cu Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat cu doar cateva zile inaintea iPhone 8, insa in ceea ce priveste performantele va fi cu un an in urma smartphone-ului Apple. Samsung Galaxy Note 8 nu se va apropia de el, asa ca toate sperantele vor merge catre Samsung Galaxy S9, care va veni cu procesoare noi nu doar din partea companiei Samsung, ci si din partea celor de la Qualcomm, parteneri de traditie.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe 23 august de catre compania Samsung, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc abia pe data de 15 septembrie. iPhone 8 va fi prezentat intre aceste doua momente, asa ca vom sti din timp cat de bine se descurca noul smartphone al Apple in raport cu Samsung Galaxy Note 8, iar asta ar putea afecta intentia de achizitie a unor persoane.

 • Srb Srb

  f trist, inca 1 data, dai un ban in plus fata de S8, si primesti perf slabe, ppi mai mic, baterie mai mica

 • Srb Srb

  inca o bomba ce shapk nu si-o permite

 • Srb Srb

  Viorel a murit sau iar s-a suparat sau iar “este la restaurant fara acces la internet de vreo 2 zile si spala vase”

 • shapk

  Testele sintetice sunt nimic. Cat timp ai functii si utilitate fluid nu conteaza scorurile din teste. E ca si cum ai compara la performanta un calculator cu Windows proaspat instalat cu acelasi calculator cu windows cu programe adaugate. Momentan “performanta” si “optimizarea” ios consta in foarte multe lipsuri: lipsa grupare contacte, lipsa raport livrare sms, lipsa pauza la filmare, lipsa informatii foto, lipsa split screen sau multiwindow, lipsa raw nativ, lipsa widgeturi adevarate, lipsa bluetooth full functional, lipsa toggleuri adevarate, etc, etc, etc. Daca ar avea toate astea ar lesina saracul iphone.

 • Mr. Tambourine Man

  S-a întors la meseria de baza?

 • Srb Srb

  Sigur

 • Costel

  Nu mai conteaza performantele, la cum arata aifon 8 cu decupaj, camera semafor si juma de ecran poate sa si zboare ca tot gluma proasta se numeste. Am uitat de culoarea rahatului , noua inovatie apple.

 • Viorel Predatorul

  Vai, ce glumițe… Era cât pe ce să râd.
  Note 8 cucerește prin complexitate și funcții, nu prin viteza de deschidere a joculețelor. Nici Rolls-Royce Phantom de 500.000 euro nu depășește un Corvette amărât de 60.000 euro.

 • Viorel Predatorul

  Ai făcut ochi bozgoraș?

 • Liviu Verestiuc

  99% vor fi mulțumiți de deschiderea multor aplicații în fundal, să vadă/editeze un xls, să vadă filme, sa recepționeze email samd…
  Ar fi interesant sa fie rezistenta la scăpat jos pe beton, să fie rezistenta la ploaie/lichide,sa aibă un designer atractiv,sa se miste fluid,să aibă marea majoritate a aplicațiilor office deja instalate. Desigur că ar fi bine sa aiba și un preț atractiv,nu unul exagerat și piperat.
  Vânzările vor indica la final daca performanțele și designul sunt atât de “dezamăgitoare”.

 • Srb Srb

  Uite-l maaaaaaa
  Note 8 da e f complex fata de un s8 pixul in funduletz si da-i cu blocul

 • This sucks!

  Parcă se spunea pe aici că vine cu un CPU nou,

 • tralala

  Camera aia “semafor” este mult mai logic pusa asa, marea majoritate a oamenilor fac poze in modul landscape.

 • tralala

  Daca ochii tai ar fi pusi pe verticala ti-ar comveni sa vezi lumea in mod portret ?

  Si aici vorbim de 2 camere nu de o camera ca daca era o camera nu mai exista optiunea de orizontal sau vertical.