LG V30 va Copia o Functie Populara a iPhone 7

LG V30 va copia functia populara 3D Touch din iPhone 7, iar asta la aproape 2 ani din momentul in care a fost lansata de catre Apple.

LG V30 va fi prezentat peste doar cateva saptamani de catre compania LG, insa iata ca acum aflam ca noul smartphone va copia una dintre functiile iPhone 7. Aceasta functie a fost lansata de catre compania Apple cu iPhone 6S in cursul anului trecut, iar acum se pare ca LG V30 o va avea integrata, insa nu este singurul smartphone de top care o va include, pentru ca si Samsung Galaxy Note 8 o va avea.

LG V30 va avea un ecran sensibil la presiune, acesta urmand a avea o functie extrem de apropiata in functionalitate cu cea 3D Touch din iPhone 7. Mai exact, utilizatorii LG V30 vor putea aplica presiune pe ecran si acesta va simti cat de puternica este acea presiune, astfel ca in baza ei s-ar putea controla unele functii pe care smartphone-ul le va avea integrate in sistemul de operare Android creat de catre Google.

LG V30 va beneficia totusi de o tehnologie imbunatatita, deoarece partenerul care ii ofera acest nou sistem a reusit sa dezvolte cateva functii noi pentru Force Touch. Mai exact, LG V30 va avea un ecran capabil sa distinga nu doar intre diverse niveluri de presiune aplicata pe ecran, ci si intre tiverse tipare de apasari facute de catre utilizatori, iar totul multumita modului in care este gandita tehnologia.

LG V30 va copia o functie populara a iPhone 7

LG V30 Copia Functie iPhone 7

LG V30 va avea si un motor vibrator care este special gandit pentru a genera vibratii diferite in functie de tipurile de presiune care sunt aplicate pe ecran. Cei de la LG au modificat tehnologia pentru a fi implementata intr-un mod cat mai bun in LG V30, astfel ca daca ea va fi utilizata in alte smartphone-uri, acestea nu ar urma sa ofere aceeasi experienta pe careo vor avea telefoanele celor de la LG.

LG V30 va avea cateva trucuri interesante bazate pe force touch, astfel ca apasarea butonului pentru camera va genera o vibratie care emuleaza apasarea butonului unui aparat de tip DSLR. Mai mult decat atat, modificarea unei rotite virtuale cu setari pentru camera va genera vibratii in ecranul LG V30 care vor genera impresia ca folosim de fapt rotita reala a unui aparat foto, ideile fiind foarte interesante.

“When you put these together — higher quality HD-capable hardware and advanced HD design tools — you enable new creative haptic possibilities. LG has a fantastically creative design team, and they’ve found some interesting ways to take advantage of this new capability. By tightly synchronizing haptic effects to the animations and transitions in the UI, they’ve significantly enhanced the touch user experience.”

LG V30 va avea practic acest sistem implementat pentru unele functii similare cu cele ale iPhone 7, adica scurtaturi pentru functii si preview-uri pentru poze, dar nu doar atat. Compania Apple nu s-a gandit pana acum sa ofere asa ceva in terminalele sale iPhone, insa poate ca de la LG V30 va invata ceva si va incerca sa reproduca prin vibratii diverse senzatii pe care utilizatorii le au cu produse reale.

17 COMENTARII

  1. Mai copiaza si astia … dar nu ca penalii xeroxisti de la samsung. Samsung are in adn functia copy/paste. Cred ca daca ar scoate Apple un kkt uscat in forma de telefon sigur samsung va veni cu 10 modele din acelasi material si forma. Samsung = xeroxisti penali !

  2. androistii acum 2 ani de zile
    ” domne noi avem LONG PRESS, este aceeasi chestie precum 3d touch, nu avem nevoie”

    Acum Note 8 va avea 3d touch, LG V30 va avea…se pare ca lucrurile vor merge in aceasta directie

    Mai nou :”promotion este o mizerie sa iti ia ochii”

    Peste 2 ani androistii cand mai toti vor copia….”120hz este superb, un nou nivel UI”

  3. Asta spuneti si voi cand este vorba de rezolutii, dimensiunea ecranului sau functii preluate(nu pot sa spun pe acest site ca apple copiaza ceva). PS. Daca tot nu ai nevoie de full hd ca ochiul uman nu vede diferenta ,nici de 120hz nu ai nevoie deoarece ochium uman nu isi da seama daca o imagine trece de 60hz sau fps. Sunt tare curios la ce iti foloseste tie un ecran cu 120hz atata timp cat tie nu iti trebuie full hd ,deci ?

  4. Force Touch sau 3D Touch mi se pare cea mai inutila functie. Sa ocupi spatiul in telefon cu hardware pt o functie atat de inutila e o prostie. Sper ca Samsung sa stea parcat la faza asta, desi se pare ca nu.

  5. De fapt se intampla tocmai invers, apple copiaza la greu de la samsung dar voi sunteti prea spalati pe creier ca sa va dati seama.

  6. Androistii cum le zici tu acum 7 ani de zile aveau amoled, ca apple a bagat 3D touch in un LCD care e clar inferior ca complexitatea de construire crezi ca le va scoate ochii cu 3D touch-u lor?

    Daca Samsung ar avea o mentalitate ca a ta le-ar rade in nas la Apple ca dupa atatia ani folosesc sau mai vine zis inoveaza si ei telefonu lor cu un display
    super amoled (daca nu amoled ca nu m-as mira), dar cum sa le rada daca tot Samsung il vinde.

    Si hai sa iti zic eu la ce folosesc personal 3D touch: LA ABSOLUT NIMIC!

  7. 3D touch ca functie poate sa aiba si cel mai ordinar telefon android cu touchscreen prin o simpla aplicatie care sincer chiar mi-e inutil sa imi consum resursele pentru o demonstratie.

    Ingrediente:

    Este necesar orice model de telefon android cu touchscreen capacitiv minim 5 puncte cum sunt de altfel si majoritatea.

    Scris un cod in aplicatie care sa recunoasca densitatea (aria de marime a locului unde s-a apasat)

    Creat un algoritm care sa diferentieze daca ai apasat doar cu varfu degetului (o apasare gentila) sau daca ai folosit tot buricu-l degetului unde touchscreenul isi va da seama de asta prin capacitatea lui de a citii atingerile pe o suprafata mai mare.
    Treaba e exagerat de simpla, cand apesi normal, apesi cu o suprafata normala, cand vrei 3D apesi mai tare, apasand mai tare ai mai mult contact electric cu touchscreenul.

    Din un simplu script asta e 3D touch de mahala, na inovatie de aici fanaticilor!

  8. Tu maimutoi atotstiutor-ul ai citit in sacosa de banane ca ca sunt pe android, nu ai ghicit dar ca imi esti drag iti dai si banana mea doar sa fie bine 🙂

  9. Iti facusem o poza unde scria textu ca esti un penal dar adminul nu a aprobat acea poza pentru ca probabil ai facut raport la vre un comentariu de mai sus, nu vad unde e o jignire ca te fac penal, asta e parerea mea iar poza chiar iti demonstra ca esti un penal.

  10. În prima fază și eu am fost reticient cu privire la 3D Touch, însă odată cu iOS 10, când a fost răspândit prin tot telefonul, am început să-mi schimb optica.
    Îmi place ceea ce poți face cu ajutorul acestei opțiuni (scurtături, peak și pop, așezarea cursorului, previzualizări în cadrul aplicațiilor – vremea în Maps sau șoferul în Uber), însă nu cred că este o componentă esențială a telefonului (adică una fără de care experiența de utilizare ar fi diminuată drastic).