iPhone 8 – Decizia Foarte Importanta Anuntata Azi

iPhone 8 forteaza Apple sa ia o decizie foarte importanta care are menirea de a limita bisnita cu telefoanele sale anul acesta, cel putin intr-o tara.

iPhone 8 aduce si prima decizie foarte importanta luata de catre compania Apple cu nu foarte mult timp inaintea lansarii sale oficiale din luna septembrie. Mai exact, compania Apple a schimbat astazi politica privind returnarea produselor cumparate din magazinele sale din Hong Kong, astfel ca nu va accepta returnarea decat in cazul in care sunt defecte, intr-o tentativa de a reduce bisnita cu telefoane iPhone 8.

iPhone 8 va fi lansat in Hong Kong in primul val de tari, iar Apple stie ca bisnitarii vor incerca sa cumpere cat se poate de multe unitati pentru a le revinde in China la preturi exorbitante. Intr-o tentativa de a le mai opri actiunile, cei de la Apple au decis sa schimbe politica standard, in mod normal produsele putand fi returnate in 14 zile pentru orice fel de motive, dar nevoia ii face pe cei de la Apple sa isi regandeasca strategiile, chiar si pentru iPhone 8.

iPhone 8 – decizia foarte importanta anuntata azi

iPhone 8 Decizia Importanta Anuntata

iPhone 8 are aici parte de o strategie similara cu cea practicata anul trecut in cazul lansarii seriei iPhone 7, Apple actionand oarecum la fel. Atunci Apple percepea o taxa de 15% sau 25% din valoarea produsului la returnare daca a sa cutie a fost, sau nu desfacuta, astfel ca multi bisnitari au fost convinsi sa nu-si mai bata capul cu aceasta afacere, dar unii au continuat, iar pentru iPhone 8 lucruile nu se vor schimba in vreun fel.

iPhone 8 va fi disponibil in cantitati si mai limitate de cat iPhone 7, iar compania Apple incearca sa reduca substantial bisnita cu produsele sale anul acesta. E greu de spus cat succes va avea compania Apple in a opri bisnita cu telefoane iPhone 8 din moment ce ele vor fi extrem de greu de gasit si deci vor fi foarte scumpe, mai ales ca le vinde doar pe baza de buletin si loterie, iar bisnitarii au depasit si acest sistem.

iPhone 8 are probleme similare inclusiv in SUA si Europa, insa aici vorbim despre legi diferite, asa ca e cam greu ca Apple sa impuna masuri similare, dar cu siguranta va incerca sa limiteze bisnita, care se va muta din Hong Kong daca acolo telefoanele nu vor putea fi cumparate usor.

“All products purchased at Apple Store in Hong Kong cannot be returned or exchanged. Exceptions for exchange will be allowed for defective products only. Please note that the content of this page applies to all online orders placed on and after August 15th 2017.”