Waze iti Permite sa Ceri Asistenta Rutiera

Waze are o noua functie pentru asistenta rutiera, care le permite utilizatorilor sa ceara ajutor atunci cand li s-a stricat masina.

Waze, cea mai populara aplicatie de navigatie ghidata cu informatii despre trafic in timp real, are incepand de astazi o noua functie foarte utila pentru cei care o folosesc. Mai exact, versiunea pentru Android a aplicatiei Waze are incepand de astazi o noua functie care le permite soferilor sa ceara asistenta rutiera atunci cand li se strica amsina si sunt departe de casa, sistemul fiind disponibil, teoretic, global.

Waze a implementat acest sistem pentru ca utilizatorii platformei sa ceara ajutor altor utilizatori ai platformei si nu unor companii specializate in asistenta rutiera. Aplicatia Waze are implementat un buton numit Roadside help care afiseaza pe harta o cerere de ajutor din partea unui utilizator, acesta atentionandu-i pe ceilalti ca are nevoie de asistenta rutiera, deci oricine se afla in vecinatatea sa il poate ajuta.

Waze iti permite sa ceri asistenta rutiera

waze asistenta rutiera

Waze are o idee foarte interesanta aici, insa totul este bazat pe disponibilitatea altora de a oferi ajutor pentru oamenii care chiar au problemele. Aici intervine, desigur, si problema celor care doresc sa faca bine, sau sa faca rau, asa ca daca veti decide sa folositi vreodata aceasta functie a Waze in iPhone, cand va fi disponibila, va recomand sa aveti foarte mare grija, pentru ca nu stiti cine ar putea pretinde ca va vine in ajutor.

Waze nu a anuntat deocamdata cand intentioneaza sa lanseze functia noua si pe iPhone, insa am o vaga impresie ca nu va trebui sa asteptam foarte mult dupa ea. Waze este disponibila in momentul de fata pe iPhone si Android, cu peste 100 de milioane de utilizatori activi lunar, baza aceasta crescand in mod constant multumita utilitatii pe care o are aplicatia pentru toti utilizatorii ce o folosesc.