Apple Watch – Vanzari Uriase Asteptate de Apple

Apple Watch are preconizate vanzari uriase de catre compania Apple, ea anuntandu-si partenerii ca trebuie sa creasca substantial productia pana in toamna. Mai exact, cei de la Apple se asteapta ca doar anul acesta sa mai vanda inca 4.5 milioane de unitati in cel de-al patrulea trimestru fiscal al anului, cifra fiind una uriasa pentru un smartwatch, iar ea ar mentine compania Apple pe primul lot in aceasta piata.

Apple Watch ar urma sa inregistreze vanzari de 15 milioane de unitati in intregul an 2017 pentru compania Apple, mult mai mult decat genereaza alte companii in mai multi ani. Succesul Apple Watch este resimtit de catre competitorii celor de la Apple, iar aici vorbim nu doar despre cei care produc smartwatch-uri, ci si despre cei care produc wearable-uri de alte tipuri, acest lucru fiind vizibil in T2 2017.

Apple Watch – vanzari uriase asteptate de Apple

Apple Watch vanzari uriase

Apple Watch a crescut in vanzari in aceasta perioada, insa cei de la Xiaomi si Fitbit, au inregistrat scaderi ale vanzarilor de wearable-uri(separat de smartwatch-uri) in aceasta perioada. Samsung, Motorola, LG si Huawei inca mai inregistreaza vanzari stabile de smartwatch-uri, insa ele sunt mult mai mici decat ceea ce reuseste sa genereze Apple Watch pentru compania Apple, asa ca nu prea conteaza.

Apple Watch, in ciuda pretului mare si a autonomiei nu chiar atat de grozave, reuseste sa genereze vanzari de la fanii companiei Apple, care detin si un iPhone. Vanzarile nu vor scadea prea curand pentru Apple Watch deoarece baza de clienti ai iPhone creste in continuare si aduna, in principal, oameni cu resurse suficiente pentru a cumpara si un smartwatch separat de un smartphone Apple.

“Apple’s overall smartwatch shipments are expected to rise to 4.5 million units in the fourth quarter and hit 15 million for the whole year 2017. Xiaomi and Fitbit are both seeing dropping sales for their smart bands, while smartwatch shipments from Samsung Electronics, LG Electronics, Huawei and Motorola remain weak.”

6 COMENTARII

  1. Asa ma unge pe suflet cand dau la comentarii si vad: “acest utilizator e blocat”. Inseamna ca am salvat cateva secunde de citit gargara unuia.

  2. Nu am avut niciodata un smartwatch…si nici nu o sa am…mai vad pampalai pe la sala care isi numara caloriile …de 3 ani..si atat.. Mi se pare cel mai inutil gadget de pe piata.. un ceas clasic iti ofera eleganta…numa’ cu ceasul nu am mai stat la incarcat :)) .