Apple Watch 3 este Testat in Vederea Lansarii

Apple Watch 3 a intrat in ultima faza a procesului de testare in vederea lansarii oficiale care ar fi programata de catre compania Apple pentru T4 2017. Partenerii companiei Apple pregatesc inceperea productiei pentru Apple Watch 3 in perioada urmatoare, de indata ce Apple va finaliza faza finala a procesului de testare si va oferi specificatiile finale pentru productia acestui nou smartwatch.

Apple Watch 3 va fi fabricat de catre Quanta Computer, aceasta companie urmand a incepe livrarile pentru noile modele catre Apple in T4 2017. Zvonuri aparute zilele trecute au sugerat faptul ca Apple Watch 3 va fi prezentat impreuna cu iPhone 8 de catre compania Apple, insa lansarea efectiva a acestuia ar urma sa aiba loc la inceputul lunii octombrie, adica exact in al patrulea trimestru fiscal al 2017.

Apple Watch 3 este testat in vederea lansarii

Apple Watch 3 testat lansare

Apple Watch 3 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple si intr-o versiune care are conectivitate 4G, aceasta urmand a fi oferita multumita unui eSIM, Apple SIM, integrat. Apple Watch 3 va veni si cu un procesor imbunatatit, autonomia bateriei urmand a creste deasemenea, dar asta desigur doar in versiunile care vor ramane dependente de iPhone, deoarece versiunile cu 4G vor avea autonomie redusa.

Apple Watch 3 nu va avea un design nou, asa cum s-a promis inca de acum cateva saptamani, compania Apple parand sa fi ales sa pastreze acelasi format si pentru anul acesta. Apple Watch 3 in versiunea cu conectivitate 4G ar urma sa coste mai mult decat modelele care vor avea doar conectivitate Wi-Fi, insa nu se stie deocamdata cu cat ar putea creste compania Apple pretul de vanzare.

Articolul precedenteMAG – 17 august – iPad la Preturi Mai mici cu 600 LEI
Articolul următoriOS 11 – Functia noua pe iPhone pentru Touch ID
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.