Apple Watch 3 este Testat in Vederea Lansarii

Apple Watch 3 a intrat in ultima faza a procesului de testare in vederea lansarii oficiale care ar fi programata de catre compania Apple pentru T4 2017. Partenerii companiei Apple pregatesc inceperea productiei pentru Apple Watch 3 in perioada urmatoare, de indata ce Apple va finaliza faza finala a procesului de testare si va oferi specificatiile finale pentru productia acestui nou smartwatch.

Apple Watch 3 va fi fabricat de catre Quanta Computer, aceasta companie urmand a incepe livrarile pentru noile modele catre Apple in T4 2017. Zvonuri aparute zilele trecute au sugerat faptul ca Apple Watch 3 va fi prezentat impreuna cu iPhone 8 de catre compania Apple, insa lansarea efectiva a acestuia ar urma sa aiba loc la inceputul lunii octombrie, adica exact in al patrulea trimestru fiscal al 2017.

Apple Watch 3 este testat in vederea lansarii

Apple Watch 3 testat lansare

Apple Watch 3 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple si intr-o versiune care are conectivitate 4G, aceasta urmand a fi oferita multumita unui eSIM, Apple SIM, integrat. Apple Watch 3 va veni si cu un procesor imbunatatit, autonomia bateriei urmand a creste deasemenea, dar asta desigur doar in versiunile care vor ramane dependente de iPhone, deoarece versiunile cu 4G vor avea autonomie redusa.

Apple Watch 3 nu va avea un design nou, asa cum s-a promis inca de acum cateva saptamani, compania Apple parand sa fi ales sa pastreze acelasi format si pentru anul acesta. Apple Watch 3 in versiunea cu conectivitate 4G ar urma sa coste mai mult decat modelele care vor avea doar conectivitate Wi-Fi, insa nu se stie deocamdata cu cat ar putea creste compania Apple pretul de vanzare.

8 COMENTARII

  1. Încă nu a venit vremea, însă sper ca într-un viitor nu foarte îndepărtat să elimin telefonul și să-l înlocuiesc cu un astfel de dispozitiv.

  2. Daca nu prea ai nevoie de web,mail,notes da,cred ca il vei putea inlocui lejer cu un apple watch+o pereche de casti
    Deja apple watch in viitor va deveni un fel de iphone iar iphone un fel de ipad

  3. Am nevoie, însă pot să țin o tabletă (adică un dispozitiv cu ecran mare) în mașină (ca să nu-mi rup buzunarele), pentru momentele în care am nevoie să fac lucruri (pe care inclusiv pe + le pot face într-un mod mediocru).