PhoenixNonce – Restore pe iPhone la orice IOS

PhoenixNonce iti permite sa faci restore pe orice versiune a iOS pentru iPhone si iPad direct din terminalele pe care le ai, cu o simpla aplicatie.

PhoenixNonce este un nou software pentru iPhone si iPad care promite sa ne permita sa facem restore la orice versiune a iOS atat timp cat avem salvate SHSH-uri pentru respectiva versiune. Software-ul a fost creat de catre un hacker in baza unor vulnerabilitati existente in iOS 9.3.4 si iOS 9.3.5, acestea fiind singurele versiuni ale iOS de la care putem face restore pe iPhone si iPad cu ajutorul PhoenixNonce.

PhoenixNonce functioneaza doar de pe iPhone, sau iPad, care au deja jailbreak facut, iar asta pentru ca iDevice-urile care nu au fost deja exploatate nu permit schimbarea sistemului de operare. PhoenixNonce este gandit sub forma unei aplicatii pentru iPhone si iPad care trebuie rulata din iOS 9.3.4 sau iOS 8.3.5, iar cu ajutorul sau putem instala inclusiv iOS 10.0.1 – iOS 10.2, daca avem SHSH-uri salvate pentru ele.

PhoenixNonce – restore pe iPhone la orice iOS

phoenixnonce restore iphone ios

PhoenixNonce permite practic atat downgrade, cat si upgrade, de iOS la orice versiune avem SHSH-uri salvate, iar aceasta este prima solutie de acest gen din ultimii ani. Anul acesta au mai aparut solutii care permit downgrade de la anumite versiuni ale iOS, insa aici vorbim si despre upgrade prin PhoenixNonce, asa ca daca indepliniti cele doua conditii esentiale, va puteti bucura de el incepand de astazi.

PhoenixNonce nu este simplu de folosit si nu am cum sa va fac un tutorial pentru ca nu am iOS 9.3.4 pe niciun terminal, asa ca va trebui sa va descurcati singuri cu el. Avand in vedere ca mai nimeni nu are aceasta versiune a iOS disponibila, e posibil sa nu gasiti prea curand vreun tutorial pentru a face restore cu PhoenixNonce la orice versiune a iOS doriti, dar software-ul poate fi foarte util pentru multi.

PhoenixNonce poate fi descarcat de aici.

1 COMENTARIU