Instagram Lanseaza Noi Moduri de a Comenta

Instagram a anuntat in cursul noptii trecute ca introduce noi moduri de a comenta la postarile facute de catre utilizatori in reteaua sa. Vorbim aici despre posibilitatea de a nu publica doar mesaje text ca si comentarii pentru postari, sau alte comentarii, ci si optiunea de a folosi clipuri video sau poze in comentariile publicate de catre noi, Facebook oferind aceasta posibilitate inca de acum cateva luni de zile.

Instagram a anuntat chiar zilele trecute o noua functie care segmenteaza comentariile in thread-uri pentru a fi mai usor de citit si de urmarit discutiile cu raspunsuri. Aceasta a doua functie este la fel de importanta si este legata de schimbarea anuntata initial de catre Instagram, deoarece fara o segmentare a comentariilor nu ar fi fost posibila implementarea publicarii de poze si clipuri video de catre utilizatori.

Instagram lanseaza noi moduri de a comenta

instagram moduri comenta aplicatie

Instagram lanseaza deasemenea posibilitatea de a trimite raspunsuri split-screen pentru comentariile publicate deja in cadrul postarilor, iar mai jos vedeti o imagine care demonstreaza noua functie. Cei de la Instagram sustin ca pentru a trimite o postare de acest gen va trebui sa utilizam doar butonul pentru stickere si sa urmam interfata de pe ecran, iar ideea in sine este una foarte interesanta, care va creste discutiile.

instagram moduri comenta

Instagram a anuntat, in final, si ca exista posibilitatea de a partaja postarile publice in mesaje directe care sunt trimise catre prietenii nostri, schimbarea fiind una la fel de utila. Toate aceste noutati implementate de catre compania Instagram vor fi disponibile progresiv pentru toti utilizatorii, asa ca daca inca nu le aveti disponibile, va trebui sa mai aveti putina rabdare pana cand apar.

“Your reply will automatically include a sticker of what you’re replying to. Just hit “reply” to open the camera, take a selfie, and send. Add your own perspective by drawing on the sticker, whether you’re painting a mustache on your friend’s selfie or doodling on a beach photo.”