iPhone 8 si Functia Majora care va Lipsi

iPhone 8 va fi lansat fara o functie majora, mai exact Touch ID va fi eliminat pentru a face loc Face ID pentru securitate biometrica avansata.

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat fara o functie majora care este oferita deja in modelele anterioare de telefoane iPhone si este extrem de utila pentru clienti. Mai exact, vorbim despre functia Touch ID a iPhone 8, pe care compania Apple doreste sa o elimine complet din noul telefon din cauza faptului ca va oferi Face ID, care va oferi recunoastere faciala in locul citirii unei amprente, lucru pe care il stim deja cu siguranta despre produs.

iPhone 8 fara Touch ID este astazi confirmat de catre un mare producator de accesorii pentru produsele Apple, acesta fiind atat de sigur de schimbare, incat incepe si productia de accesorii. iPhone 8 este deja in productie la partenerul Apple Foxconn, deci o schimbare atat de mare este cunoscuta de catre producatorii de accesorii pentru ca mai toti au oameni care le furnizeaza detalii de pe liniile de productie.

iPhone 8 va avea un buton Power mai lung decat in modelele anterioare ale iPhone, insa se pare ca Apple nu doreste sa integreze Touch ID acolo. unele smartphone-uri Android au cititoare de amprente integrate in butoanele pentru blocarea ecranelor, insa compania Apple nu vrea sa foloseasca aceasta tehnologie pentru iPhone 8, ci in schimb vrea sa se bazeze in mod exclusiv pe Face ID pentru securitate biometrica.

iPhone 8 si functia majora care va lipsi anul acesta

iPhone 8 functia majora lipsi

iPhone 8 fara Touch ID va impune un nou mod de a debloca terminalele pentru accesarea datelor, dar autorizarea platilor va trebui facuta tot folosind recunoastere faciala. Multa lume se teme sa-si scaneze fata pentru securitate biometrica intr-un smartphone, asa ca sigur vor exista persoane care se vor teme sa foloseasca aceasta functie Face ID pe care compania Apple ne-o va oferi impreuna cu iPhone 8.

iPhone 8 va avea deasemenea un ecran cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie mult mai mare, acesta urmand a acoperi intregul panou frontal al ecranului. Mai mult decat atat, iPhone 8 va avea o carcasa din sticla si un sistem de incarcare wireless integrat, un nou chip A11 fiind deasemenea in productie cu un procesor care va oferi performante superioare celor existente in iPhone 7 Plus, asa cum era de asteptat.

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii viitoare si va fi lansat in cea de-a doua parte a lunii la preturi care incep de la aproximativ 1000 de dolari, sau euro. iPhone 8 va fi lansat pe piata impreuna cu iPhone 7S, planurile companiei Apple fiind de a compensa lipsa stocurilor pentru primul cu acest al doilea model, care va fi si mai ieftin.