Eclipsa de Soare – Cum o vezi Online astazi

Eclipsa de soare incepe la 19:15 si dureaza pana la 20:46, ea putand fi vazuta online de oriunde si de pe orice telefon, tableta, sau calculator azi.

Eclipsa de soare este un fenomen care se intampla destul de rar, iar in aceasta seara o buna parte din planeta va avea ocazia de a vedea acest fenoment, America de Nord si Africa fiind continentele unde va fi cel ma bine vizibila. In jurul orei 20:15 – 20:46 va fi punctul culminant pentru eclipsa de Soare de astazi, iar multumita americanilor o putem vedea online, desi ea nu va fi vizibila inclusiv pe cerul din Romania, asa ca nu va asteptati la asta.

Eclipsa de soare poate fi vazuta online de pe smartphone, calculator, tableta, laptop, sau orice mai doriti voi, multumita unor stream-uri live care sunt active chiar acum. Mai jos aveti o lista foarte lunga de stream-uri live care va permit sa vedeti eclipsa de soare din aceasta seara, ele fiind accesibile de oriunde din lume, asa ca va trebui doar sa le urmariti in preajma orei 20:15 – 20:46 pentru a vedea cea de-a 11-a eclipsa de acest gen din secolul 21.

Eclipsa de soare va lasa unele zone de pe planeta in bezna totala timp de 2 minute, la fel cum s-a intamplat si in Romania cu mai mult de un deceniu in urma. Incepand cu ora 19:15 luna va incepe sa acopere soarele, acesta fiind inceputul pentru eclipsa de soare de astazi, intregul fenomen durand nu mai putin de 90 de minute, el urmand a fi vizibil inclusiv in unele tari din Europa in aceasta perioada, desi doar partial.

eclipsa soare vezi online

Eclipsa de Soare – cum o vezi online astazi

Eclipsa de soare poate fi vazuta online de catre oricine, insa unii vor incerca o metoda care este promovata intens in SUA in aceasta perioada, desi nu este recomandata. Unii au inceput sa spuna ca eclipsa de soare poate fi vazuta prin camerele telefoanelor mobile, sau ale aparatelor, fara a folosi vreun filtru pentru camere, insa clipul video de mai sus ne arata destul de clar de ce aceasta nu este o idee buna.

Eclipsa de soare poate fi si extrem de periculoasa pentru oameni, pentru ca privirea soarelui fara ochelari speciali de protectie poate duce la orbire. In cazul in care ati cumparat o pereche de ochelari speciali pentru a vedea eclipsa de soare, asigurati-va ca ei sunt de buna calitate inainte de a va risca vederea pentru a vedea acest fenomen natural spectaculos, dar care va poate distruge viata in cateva secunde.

Eclipsa de soare poate fi urmarita prin toate stream-urile de mai sus si jos, fiecare dintre ele avand un moment diferit de inceput, pentru ca transmisiunile se fac din diverse state americane. Eclipsa de soare se va termina la ora 20:46, asa ca daca pana atunci nu reusiti sa urmariti in direct totul, va trebui sa va multumiti cu inregistrarile video, care cel mai probabil vor fi la fel de spectaculoase.