iPhone 8 – Ecranul OLED dezvaluit in Imagini

iPhone 8 are ecranul OLED dezvaluit in imagini care ne arata noua componenta majora pe care Apple a ales-o pentru noul sau smartphone.

iPhone 8 are ecranul OLED prezentat in primele imagini dupa ce ieri v-am spus ca panoul frontal si conectorul Lightning au fost dezvaluite de catre, cel mai probabil, angajati ai Foxconn. Vorbim despre componente reale ale iPhone 8 care sunt prezentate pentru ca noul smartphone Apple este in momentul de fata in plin proces de productie, lansarea urmand a avea loc cel mai probabil luna viitoare.

iPhone 8 va avea ecran OLED anul acesta deoarece Apple doreste sa profite de beneficiile pe care aceasta tehnologie le ofera in detrimentul celei LCD oferite de ani de zile. Vorbim aici despre culori mult mai vibrante, grosime si greutate redus si o rezolutie mult mai buna decat in cazul celei LCD, plus beneficiul de a putea oferi functii precum cele ale smartphone-urilor Android care afiseaza permanent informatii pe ecran, cu un consum redus.

iPhone 8 va avea un ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch care acopera intregul panou frontal dintr-o margine in alta, avand deasemenea si margini cu mult reduse. Ceea ce ecranul OLED al iPhone 8 va avea si altele ale smartphone-urilor Android nu au este un decupaj in partea superioara, care va ascunde camera frontala 3D, un senzor cu laser, unul cu infrarosu, plus altii doi pentr proximitate si lumina ambientala.

iPhone 8 – Ecranul OLED dezvaluit in Imagini

iPhone 8 ecran oled imagini

iPhone 8 va avea un ecran OLED care inconjoara acest decupaj si afiseaza informatii, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care tehnologia a fost aleaza, multumita versatilitatii functionarii dupa taiere. Separat de acestea, e greu de spus ce alte beneficii va aduce ecranul OLED al iPhone 8 in comparatie cu ceea ce ofera compania Apple in momentul de fata pentru iPhone 7, asa ca va fi interesant de aflat.

iPhone 8 ecran oled imagini 1

iPhone 8 are si probleme de productie pentru acest ecran OLED nou, fabricat in exclusivitate de catre cei de la Samsung, productia incepand acum cateva saptamani. Ecranul OLED al iPhone 8 este unul dintre motivele pentru care productia a inceput atat de tarziu si pentru care e posibil sa fie probleme mari cu stocurile in momentul lansarii, dar teoretic el ar trebui sa ofere o experienta mult mai buna de utilizare a iPhone.

iPhone 8 este cel mai asteptat smartphone al toamnei in momentul de fata si asta este normal pentru ca aduce foarte multe schimbari in raport cu modelele anterioare. iPhone 8 va ajuta compania Apple sa treaca intr-o noua era a telefoanelor mobile, cel putin in ceea ce priveste baza proprie de clienti, pentru ca in comparatie cu restul industriei, iPhone 8 doar va ajunge din urma concurenta din multe puncte de vedere.

13 COMENTARII

  1. deci display din iphone 8 este egal cu dimensiunea fizica a iphone 7, plus 2mm stanga 2mm dreapta
    deci display de 5.8″ si fizic de 144mmx71mm

  2. nu, A11 nu este samsung, este doar asamblat de samsung, altfel si samsung ar fi avut un A11 A10 and so on….display clar va fi ceva diferit, poate mai slab sau mai bun, singurele componente pure samsung, sunt Ram, si ssd

  3. nu, A11 nu este samsung, este doar asamblat de samsung, altfel si samsung ar fi avut un A11 A10 and so on….display clar va fi ceva diferit, poate mai slab sau mai bun, singurele componente pure samsung, sunt Ram, si ssd
    Deci nu 90%, daca OS sa zicem reprezinta 50% , atunci iphone 8 este cam 20-30% samsung

  4. Nu știu dacă display-ul va fi mai slab sau mai bun, important este că tecnología OLED este una foarte bună, mai bună că cea LCD și că trebuiau să o implementeze mai de mult. Oricum, mai bine mai târziu decât niciodată. Și sunt convins că va fi la fel de bun ca display-ul pe care îl regăsim în Galaxy S7, S8. Cât despre componentele interne, chiar nu mă interesează că sunt făcute de Samsung sau că sunt făcute la Mioveni. Pe mine mă interesează calitatea produsul final și experiența de utilizare.

  5. nu, nu, mai bine mai tarziu decat mai devreme, pana la S7 nu mi-a placut deloc amoled…acuma cu oled ai si tu posibilitatea de a avea culori ce reflecta realitatea
    Dar per total ce zici, da asa ar trebui sa gandeasca toata lumea
    Din pacate, din ce vad in aceste poze, se pare ca iphone 8 nu va veni cu promotion….niste nesimtiti cei de la Apple daca fac asta

  6. Nu se injoseste samsung sa puna kkt ios pe bijuterii de s 9 etc..dar apple are nevoie de android ca incepe lumea sa se sature sa fie prostita si furata