Samsung Galaxy Note 8 Prezentat in noi Teasere

Samsung Galaxy Note 8 este prezentat in doua noi teasere video care ne arata cateva dintre functiile pe care Samsung urmeaza sa le ofere in 2017.

Samsung Galaxy Note 8 este prezentat astazi in noi teasere video care au menirea de a arata lumii intregi o parte din functionalitatea pe care noul smartphone o va oferi. Cei de la Samsung au publicat doua noi clipuri video pentru clientii care asteapta lansarea Samsung Galaxy Note 8, acestea fiind facute special pentru clientii din Asia, insa asta nu inseamna ca noi nu putem afla cate ceva important din ele astazi.

Samsung Galaxy Note 8 are in primul clip video promovata noua functie pentru zoom optic pe care cei de la Samsung o implementeaza pentru camera duala. Desigur ca Samsung Galaxy Note 8 va avea si un efect bokeh pentru camera duala, precum iPhone 7 Plus, aceasta fiind una dintre functiile vedeta, noul smartphone urmand a fi capabil sa faca si zoom optic de pana la 2/3X cu ea, distanta exacta nefiind confirmata.

Samsung Galaxy Note 8 are in al doilea clip video prezentat stylusul S-Pen care este recunoscut in mod “oficial” cu acest smartphone, indiferent unde este vazut. Desi stylusurile au murit acum cativa ani de zile, dupa ce primul model al iPhone a fost lansat, Samsung Galaxy Note 8 continua “traditia” de a oferi un asemenea accesoriu pentru smartphone-uri, unii dintre clienti gasind acest produs foarte util.

Samsung Galaxy Note 8 este prezentat in noi teasere video

https://www.youtube.com/watch?v=0i6G6awOT3g

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat in mod oficial saptamana aceasta de catre compania Samsung, data de 23 august fiind aleasa pentru acest eveniment. Evenimentul pentru prezentarea Samsung Galaxy Note 8 va avea loc in New York, foarte multa lume asteptand cu nerabdare sa afle daca toate zvonurile sunt adevarate si noul telefon va fi un competitor pe masura iPhone 8 in toamna aceasta.

https://www.youtube.com/watch?v=9qwtJ6_aupk

Samsung Galaxy Note 8 nu va fi mai performant decat iPhone 8, insa va avea un ecran cu diagonala si rezolutie mai mare, plus o camera duala care cel mai probabil va fi mai buna. Samsung Galaxy Note 8 va imprumuta Infinity Display-ul din Samsung Galaxy S8 si multe dintre componentele smartphone-ului lansat in primavara acestui an, ele semanand extrem de mult, mai putin in ceea ce priveste pretul.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un pret de minim 940 de dolari, sau euro, conform unor informatii aparute zilele trecute, acesta fiind foarte mare in comparatie cu ceea ce se cere petnru alte smartphone-uri premium. Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi totusi mai ieftin decat iPhone 8, deoarece Apple vrea sa ceara minim 1100 de dolari, sau euro, incepand de anul acesta, asa ca s-ar putea sa existe si fani Apple dezamagiti.