Samsung Galaxy Note 8 – Cadouri la Precomanda

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut de catre compania Samsung cu unele cadouri care vor fi oferite la precomanda pentru primii clienti ai smartphone-ului.

31

Samsung Galaxy Note 8 va fi oferit pentru precomanda din 24 august de catre Samsung, iar cadourile nu vor lipsi pentru acest smartphone, deoarece clientii vor avea parte de gratuitati. Conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, compania Samsung va oferi gratuitati de pana in 100 de euro pentru Samsung Galaxy Note 8, mai ales ca noul smartphone va avea un pret de vanzare de minim 940 de euro sau dolari.

Samsung Galaxy Note 8 va fi livrat in Europa, pentru cei care il precomanda, cu un dock DeX gratuit, acesta permitand transformarea smartphone-ului intr-un calculator. Vorbim despre un accesoriu extrem de util pentru Samsung Galaxy Note 8 pe care foarte multi clienti il vor aprecia, deoarece le va permite sa renunte partial la un calculator, sau laptop, smartphone-ul preluand in totalitate aceasta functionalitate.

Samsung Galaxy Note 8 va fi livrat in alte tari, pentru clientii care fac precomenzi, cu un card microSD de 256 GB si un incarcator wireless, sau o camera pentru filmare la 360 de grade. Samsung Galaxy Note 8 a oferit cadouri similare celor care au precomandat Samsung Galaxy S8 in primavara acestui an, asa ca nu vorbim despre ceva ce nu am mai intalnit in oferta operatorilor si partenerilor companiei Samsung pana acum.

Samsung Galaxy Note 8 – cadouri la precomanda

samsung galaxy note 8 cadouri precomanda

Samsung Galaxy Note 8 va fi oferit pentru precomanda incepand din 24 august de catre compania Samsung, insa livrarile oficiale vor incepe abia in 15 septembrie. Aceasta data pentru lansarea Samsung Galaxy Note 8 a fost zvonita de catre presa din Coreea de Sud saptamanile trecute si pare sa fie cea finala aleasa de catre Samsung, dar numai pentru cateva tari importante de pe glob.

Samsung Galaxy Note 8 are specificatiile finale publicate din diverse surse, noul smartphone urmand a avea integrat un Infinity Display cu diagonala de 6.3 inch. Samsung Galaxy Note 8 va avea o rezolutie de 2920 x 1440 pixeli pentru ecran, chip-uri Qualcomm Snapdragon 835 si Exynos 8895 fiind integrate impreuna cu 6 GB RAM, insa performantele vor fi marginal mai bune decat ale iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut la preturi care incep de la 940 de dolari, sau euro, insa care ajung la 1200 de dolari, sau euro, pentru modelele cu 256 GB spatiu de stocare. Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale verii, dar ramane de vazut cata lume va fi cu adevarat interesata sa cumpere acest smartphone, avand in vedere pretul mare cu care va fi vandut.

Samsung Galaxy Note 8 va fi inferior iPhone 8 in performante, dar va fi mai ieftin decat noul smartphone al companiei Apple.