Samsung Galaxy S9 si Schimbarea Uriasa Pregatita

Samsung Galaxy S9 are in dezvoltare o schimbare uriasa pregatita de catre compania Samsung, ea urmand a aduce noi experiente de utilizare pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 are o schimbare uriasa pregatita de catre compania Samsung in momentul de fata, ea fiind in proces de dezvoltare in laboratoarele coreenilor. Informatia este oferita de catre unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii privind produse aflate in dezvoltare, Eldar Murtazin, el anuntand ca Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu o noutate cu adevarat importanta pentru industria smartphone.

Samsung Galaxy S9 nu vine cu o functie revolutionara, sau neanuntate de catre vreun producator de smartphone-uri, ci despre ceva ce a fost incercat si nu a avut succes. Mai exact, Samsung Galaxy S9 ar putea avea un sistem modular in carcasa care ar permite adaugarea de functii noi prin accesorii care pot fi conectate de catre utilizatori la viitorul smartphone al celor de la Samsung, ideea fiind similara cu MotoMods.

Samsung Galaxy S9 ar putea permite practic atasaprea pe carcasa, folosind magneti, a unor accesorii care pot aduce functii noi pentru acest smartphone. In cazul MotoMods erau camere mai bune, sisteme audio mai performante, o baterie de capacitate mai mare si alte lucruri interesante, insa in cazul Samsung Galaxy S9 nu se stie ce anume ar putea oferi compania Samsung mai interesant de atat.

Samsung Galaxy S9 si schimbarea uriasa pregatita

Samsung Galaxy S9 Schimbarea Uriasa

Samsung Galaxy S9 are aceasta noua functie in proces de dezvoltare in momentul de fata, fara ca Samsung sa aiba deocamdata o idee foarte clara pentru intregul sistem. Cel care prezinta aceste informatii sustine ca procesul de dezvoltare al acestor accesorii modulare poate fi oprit oricand de catre Samsung, asa ca Samsung Galaxy S9 ar putea veni fara posibilitatea de a-i extinde functionalitatea.

Samsung Galaxy S9 cu accesorii modulare ar putea fi destul de interesant, dar asta doar daca Samsung va avea ceva cu adevarat impresionant pregatit. LG, Motorola si Google au incercat sa faca sisteme similare pentru propriile smartphone-uri, dar ideile n-au avut succes, asa ca Samsung Galaxy S9 ar putea avea accesorii modulare pe care nimeni nu le-ar dori, iar ideea ar putea fi un esec.

“The Galaxy S9 is likely to get accessories on the magnets behind. In some ways the idea is similar to MotoMods. While this option is not approved.”

Samsung Galaxy S9 va fi lansat de catre compania Samsung in primavara anului viitor, deci foarte mult timp ne desparte de lansarea sa. Pana acum s-au aflat cateva detalii cu privire la unele noutati pe care Samsung Galaxy S9 ar urma sa ni le aduca, insa nu vorbim despre ceva clar, separat de faptul ca noi chip-uri Qualcomm si Samsung vor fi folosite pentru a oferi performante mai bune.

Samsung Galaxy S9 cu accesorii modulare ar putea avea un avantaj serios in fata iPhone 8, sau a altor smartphone-uri Android, dar numai daca ele vor fi cu adevarat grozave.

7 COMENTARII

  1. Samsung ar trebui sa se orienteze sa faca acel dock “dex” wierless cu ajutorul unui dongle infipt intr-un monitor destept pentru a se putea face rapid un switch intre pc si telefon, singurul lucru care ar trebui sa existe in combinatia asta este incarcarea wierless in loc de dock pentru ca va consuma curent.

    Si aici va trece la urmatorul nivel de clasa 🙂

  2. Si fara aceasta tehnologie va fi mult peste iphone 8. Sistemul IOS este plin de vulnerabilitati. Si sa nu mai spunem ca pe IPhone nu ai deloc libertatea pe care o ai pe un android…. Apple nu va invinge niciodata samsung,orice ar zice unii …