Samsung Galaxy Note 8 – noi Surprize Confirmate

Samsung Galaxy Note 8 are noi surprize confirmate astazi de catre un material promotional pozat in Coreea de Sud inaintea prezentarii oficiale.

Samsung Galaxy Note 8 are versiunea de top confirmata astazi multumita unui nou material publicitar care prezinta cateva dintre surprizele companiei Samsung. Mai exact, vorbim despre un material publicitar pentru Samsung Galaxy Note 8 care ar fi fost pozat in Coreea de Sud, tara natala a celor de la Samsung si locatia in care va fi vanduto aceasta versiune speciala, probabil in exclusivitate anul acesta.

Samsung Galaxy Note 8 este prezentat in materialul publicitar de mai jos intr-o versiune care ofera 256 GB spatiu de stocare, aceasta fiind si cea de top pentru serie. Saptamana trecuta am aflat ca Samsung Galaxy Note 8 cu 256 GB spatiu de stocare ar urma sa coste si aproape 1200 de dolari, sau euro, deci vorbim despre un pret de vanzare foarte mare pentru un model care nu va fi cautat de chiar atat de multa lume.

Samsung Galaxy Note 8 cu 256 GB spatiu de stocare va avea totusi oferit si un cadou din partea companiei Samsung, mai exact un difuzor extern AKG, sau o imprimanta portabila Nemonic. Pentru cei care vor cumpara un Samsung Galaxy Note 8 cu 64 GB spatiu de stocare va fi oferit un voucher in valoare de 88 de dolari, acesta acoperind costul de achizitie pentru o casca Gear VR, o carcasa LED Cover, sau o baterie externa de 5100 mAh.

Samsung Galaxy Note 8 – noi surprize confirmate de un material promotional

Samsung Galaxy Note 8 Surprize Confirmate

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Samsung chiar in cursul zilei de miercuri intr-o conferinta care va avea loc in New York. Pe 23 august vom vedea Samsung Galaxy Note 8 in mod oficial, insa pe 24 august va avea loc deschiderea precomenzilor pentru noul smartphone la diversi parteneri ai celor de la Samsung, lansarea oficiala putand avea loc pe 15 septembrie.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat de catre Samsung cu un Infinity Display care are diagonala de 5.8 inch, el fiind practic identic cu cel folosit in Samsung Galaxy S8. Separat, Samsung Galaxy Note 8 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 835 combinat cu unul Exynos 8895, ambele oferind performante identice cu cele ale telefonului lansat in primavara, cei de la Samsung urmand a oferi performante sub cele ale iPhone 7 Plus pentru noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va avea, dupa cum v-am spus mai sus, preturi de vanzare mari, cea mai ieftina versiune a noului smartphone urmand a costa aproximativ 940 de dolari, sau euro. Versiunea de top a Samsung Galaxy Note 8 va costa 1200 dolari, sau euro, cu 100 de dolari, sau euro, mai putin decat versiunea cea mai ieftina a iPhone 8, iar aici Samsung va avea un foarte mare avantaj.