Google Pixel 2 – Functia Majora Surpriza Confirmata

Google Pixel 2 are o functie majora surpriza confirmata de catre autoritatile americane impreuna cu unele dintre specificatiile tehnice pregatite.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au specificatiile si o noua functie majora confirmate de catre autoritatile americane in baza unei certificari facute pentru telefon. Vorbim despre cei de la FCC, unde HTC a trimis Google Pixel 2 pentru certificare in vederea vanzarii pe piata din SUA, iar asa aflam si cateva dintre secretele noul smartphone pe care compania Google urmeaza sa il lanseze in toamna acestui an.

Google Pixel 2 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Google cu o functie care a fost implementata in HTC U11, mai exact pentru ecranul telefonului. Google Pixel 2 urmeaza sa aiba marginile sensibile la apasare, astfel ca in momentul in care utilizatorii strang smartphone-ul in mana, acesta va afisa un meniu cu functii, sau va actiona diverse alte functii, asa cum se intampla in cazul HTC U11.

Google Pixel 2 va avea practic sistemul Edge Sense pe care cei de la HTC l-au inclus in HTC U11, iar din moment ce ei produc noul telefon, era de asteptat ca functia sa fie oferita. Google Pixel 2 XL va avea deasemenea aceasta fucntionalitate disponibila in Google Pixel 2, iar asta in ciuda faptului ca va avea un ecran cu diagonala sensibil mai mare, aceasta urmand a acoperi aproape intregul panou frontal.

Google Pixel 2 – functia majora surpriza confirmata

Google Pixel 2 Functia Surpriza Confirmata

Google Pixel 2 va rula Android 8.0.1, prima versiune a sistemului de operare urmand a fi lansata saptamana viitoare, deci Google va lansa telefonul cu cea de-a doua. Google Pixel 2 urmeaza deasemenea sa aiba integrat si un chip Qualcomm Snapdragon 835 si nu 836, asa cum s-a speculat pana acum, deci nu va intrece in performante iPhone 7 Plus, dar nici iPhone 8, care ii va fi cu mult superior.

Google Pixel 2 nu va fi mai performant nici decat Samsung Galaxy Note 8, ci probabil ii va fi egal din acest punct de vedere, din moment ce ambele smartphone-uri vor avea cam aceleasi procesoare. Cei de la Google nu par sa puna foarte mare accent pe performantele Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL, dar asta era de asteptat, avand in vedere publicul tinta pentru aceste doua telefoane.

Google Pixel 2 va avea totusi un mare avantaj in fata iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8, mai exact pretul de vanzare urmeaza sa fie cu mult mai mic. Daca pentru cle doua telefoane sunt asteptate preturi de vanzare de peste 1000 de dolari, sau euro, pentru Google Pixel 2 este asteptat un pret de vanzare de aproximativ 700 de dolari, sau euro, asa ca lumea va fi mult mai interesata de catre el.