Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3.1 Downgrade ar putea fi Posibil de Azi

iOS 10.3.1 Downgrade ar putea fi Posibil de Azi

0

iOS 10.3.1 downgrade a fost anuntat saptamana trecuta ca urmand a fi posibil incepand de astazi multumita unui nou exploit care este pregatita pentru lansare de catre un cercetator in securitate informatica. Acesta a confirmat faptul ca va lansa in cursul acestei zile un exploit care va permite instalarea versiunilor vechi ale sistemului de operare iOS, iar noaptea trecuta a confirmat din nou ca iOS 10.3.1 downgrade urmeaza sa fie oferit.

iOS 10.3.1 downgrade va fi posibil doar la iOS 10.2, singura versiune pentru care exista un jailbreak stabil, dar desigur numai cu SHSH-uri salvate in prealabil. Daca aveit SHSH-uri salvate pentru iOS 10.2, atunci veti putea face iOS 10.3.1 downgrade la acea versiune a sistemului de operare pentru a va bucura de jailbreak, pentru ca nu se stie daca unul va fi lansat pentru iOS 10.3.1 vreodata.

iOS 10.3.1 downgrade va fi cel mai probabil oferit intr-o forma rudimentara, adica un software care nu va putea fi folosit usor de catre utilizatorii obisnuiti de iPhone si iPad. Asta inseamna ca va fi cel mai probabil nevoie d eputin chin pentru ca posesorii de iDevice-uri sa poata face iOS 10.3.1 downgrade la iOS 10.2, dar poate ca un dezvoltator va gasi o solutie de a oferi un software utilizabil de catre toata lumea.

Articolul anterioriOS 11 public beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad
Urmatorul articoleMAG – 22 August, Stock Busters, Zeci de Mii de Reduceri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.