eMAG – 22 August, Stock Busters, Zeci de Mii de Reduceri

eMAG pe 22 august a dat startul Stock Busters, o campanie de reduceri in care ofera zeci de mii de produse cu preturi mai mici cu pana la 50%.

eMAG din 22 august are foarte multe reduceri la o gama extrem de variata de produse, campania promotionala Stock Busters de iulie fiind initiata de catre magazinul online. eMAG are toate reducerile din campania Stock Busters disponibile in aceasta pagina, magazinul online anuntand ca ofera reduceri de pana la 50% pentru mii de produse special alese din stoc, ele fiind disponibile incepand cu 22 august.

eMAG a gandit in 22 august intreaga campanie Stock Busters astfel incat produsele sa fie listate pe multiple categorii din cadrul magazinului online, asa cum se intampla in mod normal. Campania de reduceri pe care eMAG o deruleaza in momentul de fata sub titulatura Stock Busters a inceput pe 22 august, insa va fi activa pana in data de 20 iulie, asa ca va puteti bucura de unele reduceri chiar pana in aceasta zi.

eMAg pune in 22 august in prim-plan telefoanele mobile in campania de reduceri Stock Busters, acestea fiind in general cele mai populare dintre produsele vandute de catre magazin. In urma lor vin tabletele, laptop-urile si televzoarele pe care cei de la eMAG in aceasta pagina, foarte multe produse cu preturi extrem de bune putand fi cumparate incepand cu 22 august de catre orice persoane interesate.

eMAG – 22 August, Stock Busters, Zeci de Mii de Reduceri

eMAG 22 August Stock Busters Zeci de Mii Reduceri

eMAG are grija totusi in 22 august si de ceilalti clienti care sunt interesati sa cumpere componente pentru calculatoare, monitoare, console pentru jocuri, sau chiar aparate foto, ori sisteme audio. Nici cei care sunt interesati de accesorii pentru masina, obiecte de imbracaminte si incaltaminte, jucarii pentru copii, sau produse de ingrijire personala nu sunt uitati de catre eMAG, reducerile din 22 august fiind mai mult decat atractive pentru toate aceste categorii de produse.

eMAG ofera in 22 august reduceri foarte interesante chiar si la produsele mai noi, de top, HTC U11 sau Samsung Galaxy S8 beneficiind de preturi foarte bune in magazinul online. Nici iPhone 7, sau iPhone 7 Plus nu au preturi foarte mari in aceasta pagina, cei de la eMAG incercand sa vina in intampinarea tuturor dorintelor clientilor dornici sa cumpere un gadget incepand cu 22 august.

eMAG are pe 22 august peste un milion de produse in oferta curenta, iar in campania Stock Busters are reduceri de pana la 50% la, cel mai probabil, zeci de mii dintre ele, sau mai mult. eMAG este cel mai mare magazin online din Romania, iar pe 22 august are reduceri nu doar in campania Stock Busters, ci si in alte campanii promotionale care sunt active chiar de mai multe zile pentru cei interesati.