iOS 11 public beta 6 – instaleaza pe iPhone si iPad

iOS 11 public beta 6 a fost lansat oficial noaptea trecuta de catre compania Apple, prima versiune dedicata utilizatorilor fiind practic versiunea beta 7 lansata zilele trecute pentru dezvoltatori. Incepand de astazi iOS 11 public beta 6 poate fi instalat de catre orice utilizator de iPhone, iPad si iPod Touch, dar desigur ca nu va recomand sa va pripiti, cel putin deocamdata.

iOS 11 public beta 6 poate parea tentant pentru a va bucura de toate noutatile pe iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum, dar din pacate el are foarte multe probleme. Cea mai mare dintre el este autonomia redusa a bateriei in iOS 11 public beta 6, dar avem si imposibilitatea de a inchide complet aplicatiile, probleme cu control center, interfata, performantele si multe, multe altele.

In aceasta idee, nu va recomand sa instalati iOS 11 public beta 6 in terminalele voastre. Inainte de a incepe trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 11 public beta 6 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

iOS 11 public beta 6 – instaleaza pe iPhone si iPad

ios 11 public beta 6 instaleaza iphone ipad

Pentru a instala iOS 11 public beta 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
  2. Apasa butonul Sign Up si logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Accepta termenii si conditiile apasand butonul Accept.
  4. Alege sectiunea iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  5. Apasa butonul Download Profile.
  6. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  7. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  8. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software UpdateConfigurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and InstallDescarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 11 public beta 6 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre. Daca nu sunteti multumiti de problemele pe care le are iOS 11 public beta 6, atunci puteti face downgrade la iOS 10.3.3, folosind acest tutorial.

8 COMENTARII

  1. Se mai poate reveni de la 11 beta la 10.3.3 direct sau aceleași probleme de la beta 3-2-1 10.3 și după 10.3.2 cum era atunci , zaone? Ms

  2. Salut Style95, problema de mai sus a fost rezolvată încă din beta 2 , dar din experimentam mea , beta 7 este destul de stabil pentru daily drive ✌?

  3. Se poate reveni cu iOS 10.3.3 beta chiar dacă este oficial deja lansat. Îl găsești pe google ca ipsw și îl pui cu shift click pe restore in iTunes