Samsung Galaxy Note 8 – Data Finala de Lansare

Samsng Galaxy Note 8 are data finala de lansare confirmata de catre un partener al companiei Samsung cu doar o zi inaintea prezentarii oficiale.

Samsung Galaxy Note 8 are data finala de lansare confirmata de catre unul dintre parteneri importanti din Europa cu doar o zi inaintea prezentarii oficiale a noului smartphone. Maine compania Samsung va prezenta in mod oficial Samsung Galaxy Note 8 pentru lumea intreaga in cadrul unui eveniment care va fi organizat in New York, oras ales in mod traditional pentru evenimente atat de importante.

Samsung Galaxy Note 8 a avut pana acum diverse informatii furnizate privind data de lansare, insa acum se pare ca ea a fost confirmata oficial de catre un partener italian al Samsung. In imaginea de mai jos puteti vedea un material promotional care ii anunta pe clientii acestui magazin despre cadoul pe care urmeaza sa il primeasca daca vor precomanda Samsung Galaxy Note 8 dupa ce va fi anuntat oficial de Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa le fie oferit acestor clienti la pachet cu un accesoriu DeX, care va permite transformarea smartphone-ului intr-un calculator. Vorbim despre acelasi accesoriu pe care Samsung l-a oferit pentru Samsung Galaxy S8 anul acesta, compania coreeana reusind sa atraga atentia lumii intregi cu inovatia sa, dar si un proces de la Intel pentru utilizarea fara drept a unor tehnologii, care ajung acum si in Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 – data finala de lansare

Samsung Galaxy Note 8 lansare data

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie vandut de catre compania Samsung cu diverse cadouri pentru ca va fi cu mult mai scump decat orice alt smartphone lansat inaintea sa. Se pare ca acest partener din Italia va avea drept cadou de precomanda un acesoriu DeX pentru Samsung Galaxy Note 8, insa in alte tari cei de la Samsung vor avea cadouri diferite pentru clientii care vor cumpara telefoanele.

Samsung Galaxy Note 8 va veni la pachet cu o casca Gear VR cadou, cu carduri microSD, cu baterii externe, cu carcase, sau chiar vouchere, compania Samsung avand multe promotii in minte. Cei de la Samsung au oferit intotdeauna produse de acest gen pentru a compensa intr-o anumita masura pretul mare de vanzare al produselor sale, iar cu Samsung Galaxy Note 8 nu va fi vreo exceptie.

Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil pentru precomanda incepand din 24 august in foarte multe tari de pe glob, nu doar in 3, asa cum s-a spus initial. Data finala de lansare pentru Samsung Galaxy Note 8 va fi 15 septembrie, asa cum s-a spus de atatea ori in diverse zvonuri, insa acum avem prima confirmare publica venita de la un partener al Samsung, asa ca lucrurile sunt cat se poate de clare in acest moment.